IDEALNE ZA LJETNE DANE

Topići i bluze s ovim detaljem toliko su chic da im je teško odoljeti

17.07.2020 u 08:51

Bionic
Reading

Na omiljenoj društvenoj mreži trendseterica naletili smo na jedan mikro trend koji u svoj ormar uvrštava sve više zaljubljenica u modu. Instagram profili modnih blogerica, a posebno onih s francuskom adresom, vrve chic bluzama s ovim detaljem

Nitko nema više stila od Francuskinja, tako barem tvrde modni stručnjaci. Poznajemo niz francuskih ljepotica koje to i potvrđuju. Francuskinje se ne vode isključivo trendovima, već radije biraju bezvremenske komade koje vješto kombiniraju s pokojim trendi krpicama.

Ono što nas fascinira je činjenica da njihove odjevne kombinacije redom izgledaju vrlo chic i ženstveno, pa čak i kada se sastoje od nekih poprilično klasičnih komada kao što su bijela košulja ili traperice visokog struka. Davno nas je Brigitte Bardot uvjerila u to, a ljepotice poput Jeanne Damas nastavile su osvjetljavati obraz francuskih dama.

Ljepotice iz francuske modne metropole u posljednje nam vrijeme sugeriraju jedan mikro trend koji zaista odašilje vibracije Francuske, a riječ je o bluzama koje se vežu u prednjem dijelu. Ovaj chic modni detalj primijetili smo na brojnim Francuskinjama kao što su modne blogerice Adenorah i Monikh.

Pojava ovog trenda sasvim je logičan slijed događanja nakon popularnosti sandala na vezanje. Ove smo neodoljive ljetne bluze pronašli na policama brendova Who What Wear, MaisonCléo, Réalisation, Rouje, ali i omiljenih high street brendova kao što su Zara i H&M.

Gdje kupiti?