ISKOPIRAJ STAJLING

Plavokosa ljepotica spremno je dočekala jesen s dva vruća komada sezone

09.10.2020 u 10:45

Bionic
Reading

Zvijezda filma 'Spasilačka služba', plavokosa manekenka i glumica Charlotte McKinney, nije prošla neprimijećeno na ulicama New Yorka. Atraktivna plavuša uputila se u šoping kako bi na vrijeme upecala jesenske trendi komade, no sudeći prema onom što smo imali prilike vidjeti, već je spremna za jesen

Manekenka i glumica Charlotte McKinney, koja je pažnju prvo privukla na Instagramu, a veću popularnost stekla glumeći u reklami za Carl's Jr. koja je emitirana regionalno tijekom Super Bowla 2015. godine, svakim svojim pojavljivanjem u javnosti izazove veliku pažnju.

Plavokosa ljepotica ima besprijekornu figuru koja joj je osigurala mjesto na modnim pistama, a isti taj posao donio joj je brojne prednosti. Osim prilike da se ostvari i na filmu, 27-godišnja ljepotica kretanjem u modnim krugovima istesala je svoj osjećaj za estetiku i naučila da u svakom trenutku mora izgledati kao milijun dolara.

Čak ni za običan šoping manekenka i glumica ništa ne prepušta slučaju. Njujorškim ulicama lijepa Charlotte prošetala je dva aktualna jesenska trenda - kožni kaput i visoke čizme i još jednom dokazala da modu ima u malom prstu.

Vješto je spojila elegantan smeđi kaput od brušene kože i visoke čizme do koljena od krokodilske kože sa seksi pletenim kompletićem koji bi malo kome pristajao ovako dobro. Istesan trbuh i duge i vitke noge bili su u prvom planu, obzirom da je kaput s potpisom brenda Coach slavna ljepotica nosila raskopčan, a potom ga je u jednom trenutku svukla i prebacila preko ruke.

  • +4
Charlotte McKinney Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Iskopiraj stajling