TRENDSETERICE IH OBOŽAVAJU

Imate li ih u svom ormaru? Ovih pet jesenskih trendova preplavilo je ulice modnih metropola

09.10.2020 u 06:54

Bionic
Reading

Iako je ove godine tjedan mode izgledao drugačije, pandemija nije spriječila modne blogerice i influencerice diljem svijeta da prošeću ulicama modnih metropola i svojim stajlinzima najave modne trendove za sezonu jesen/zima 2020.

Na ulicama Pariza, Londona i Milana primijetili smo pregršt trendi komada koje modni stručnjaci najavljuju već neko vrijeme, a nekoliko njih ponavljalo se kao na traci.

Jedan od vodećih trendova sezone koji smo primijetili su robusne combat čizme s debelim potplatom, koje sežu do sredine potkoljenice. Ovaj je model prvi predstavila Bottega Veneta, a nije trebalo dugo da svoje inačice u ponudu uvrste i high street trgovine.

Modne ovisnice ovih dana mahom kupuju kožne sakoe i prošivene jakne o kojima smo već pisali u nekoliko navrata, a ako ove sezone želite jednostavan kaput koji će se lako uskladiti sa svakim stajlingom, predlažemo vam da ga poput brojnih trendseterica u struku začinite efektnim kožnim remenom.

Također, modni detalj koji ćete ove sezone priželjkivati na svim vestama, bluzama i haljinama, barem ako je vjerovati modnim znalcima, su statement kragne s retro prizvukom koje će uskoro u potpunosti zavladati ulicama diljem svijeta.

Kožni sako

Gdje kupiti?

Statement kragne

Gdje kupiti?

Prošiveni kaput

Gdje kupiti?

Kaput s detaljem remena u struku

Gdje kupiti?

Chelsea čizme s debelim potplatom

Gdje kupiti?