JOŠ UVIJEK DOMINIRAJU

Slavna ljepotica ima tenisice za kojima je poludio modni svijet

09.10.2020 u 09:39

Bionic
Reading

Radijska voditeljica i bivša članica grupe Pussycat Dolls, Ashley Roberts, s lakoćom sklapa stajlinge koji su uvijek pomno osmišljeni do najsitnijeg detalja, a to, osim dobrom osjećaju za modu, može zahvaliti i svojoj multifunkcionalnoj garderobi. Slavna ljepotica mudro investira u isplative modne komade koji se lako uklapaju u bilo koji stajling, što je dokazala i ovog puta

Dobro poznato britansko estradno lice, Ashley Roberts, nije prošla neprimijećeno na ulicama Londona dok je kao i svakog dana šetala do zgrade radija Global Radio na kojem vodi emisiju 'Heart Radio'. 38-godišnja ljepotica je plijenila pažnju u ležernim crnim hlačama i efektnoj vesti s printom rombova, no najviše pažnje privukle su njezine tenisice.

Riječ je o globalno popularnim Balenciaginim Triple S tenisicama koje su potpuno zaludjele trendseterice diljem svijeta. Zbog svog predimenzioniranog dizajna tenisice su u početku izazvale podijeljene reakcije, no nije trebalo dugo da steknu status jednih od najpoželjnijih tenisica među trendsetericama, unatoč paprenoj cijeni koja se kreće oko 6.000 kuna.

Za nastanak ovih hit tenisica, koje su modnoj kući Balenciaga donijele značajan rast prihoda, zaslužan je dizajner David Tourniaire-Beauciel. Sa svojih 25 godina iskustva u dizajniranju obuće, Tourniaire-Beauciel i dalje marljivo radi pod vodstvom gruzijskog dizajnera Demne Gvasalie na čelu modne kuće Balenciaga.

Nakon što je modnoj kući Balenciaga pomogao stvoriti luksuzne ružne tenisice Triple S koje su netom nakon lansiranja postale viralni hit, dizajner je osmislio vlastiti brend tenisica naziva Shoes 53045.

  • +2
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: RUSHEN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia