UZORAK PRINC OF WALES

Pippa Middleton iz svog ormara izvukla kaput s kojim ne može pogriješiti i koji joj pristaje unatoč visokom stupnju trudnoće

28.02.2021 u 17:59

Bionic
Reading

Da uživa u drugoj trudnoći, Pippa Middleton pokazala je širokim osmijehom koji su uhvatili i britanski paparazzi dok je šetala sa dvogodišnjim sinom Arthurom. Za šetnju s prvorođencem sestra Kate Middleton odjenula je kaput dobro poznatog uzorka, kojeg posjeduje već nekoliko sezona

Sa suprugom Jamesom Matthewsom mlađa sestra Kate Middleton, Pippa Middleton, u slatkom je iščekivanju drugog djeteta. A dok ne rodi, vrijeme krati u bezbrižnim šetnjama sa njihovim dvogodišnjim sinčićem Arthurom. Upravo za jedne šetnje paparazzi su snimili 37-godišnju Pippu, kojoj trudnoća itekako godi.

Poznata po svom istančanom modnom ukusu, Pippa Middleton je pokazala da se i u trudnoći može dobro izgledati, a svoj trudnički trbuščić istaknula je kaputom popularnog kariranog uzorka, poznatog i kao uzorak prince of Wales.

Inače, taj kaput s potpisom Alexe Chung, čija je cijena 6 tisuća kuna, već se nekoliko sezona nalazi u ormaru Pippe Middleton, a zadnji put je u njemu snimljena prije točno tri godine, kada je u sličnoj kombinaciji vozila bicikl. Bilo je to u ožujku 2018. godine, a na njemu osim prepoznatljivog kaputa Pippa Middleton nosi i slične gležnjače od brušene kože, samo što su ovoga puta u crnoj boji i srebrnih kopči.

  • +2
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ovoga puta ispod kaputa su se nazirale crne tajice i crna dolčevita, dok je pogled sakrila iza trendi sunčanih naočala. Da čeka drugo dijete otkriveno je u prosincu 2020. godine.