DRUGO DIJETE

Obitelj Pippe Middleton ushićena zbog dolaska prinove

14.12.2020 u 22:33

Bionic
Reading

Mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea, koja sa suprugom Jamesom Matthewsom ima dvogodišnjeg sina Arthura, trudna je s drugim djetetom, a viješću o dolasku prinove oduševljena je cijela obitelj

Gubitak društva za igru koji je princu Georgeu (7), princezi Charlotte (5) i princu Louisu (2) odlaskom u SAD priuštio stric Harry, nadomjestit će tako teta Pippa.

'Pippa i James su oduševljeni. Fantastična je to vijest u ovoj teškoj godini. Cijela obitelj je oduševljena', rekao je za Page Six izvor blizak obitelji.

  • +10
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mlađa sestra Kate Middleton s Jamesom Matthewsom se vjenčala 2017. godine. Par koji trenutno živi u Londonu kupuje ladanjsko imanje Bucklebury Farm Park od 29 hektara, koje se nalazi u Berkshireu, nedaleko od kuće obitelji Middleton.

Obitelj Middleton, mama Carole, tata Michael, Kate, Pippa i mlađi brat James su izuzetno povezani.

Međutim, zbog strogih britanskih ograničenja zbog pandemije, najvjerojatnije se neće uspjeti okupiti tijekom predstojećih blagdana.

Princ William i Kate su početkom mjeseca priznali da se još uvijek muče s planovima oko Božića.

Tijekom posjeta studentima u Cardiffu, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea su rekli da još ne znaju s kim bi proveli blagdane.

'Još uvijek pokušavamo sve isplanirati, a teško je znati što je najbolje učiniti', rekao je William.

Kraljica Elizabeta II odluku je već donijela. Najavila je da će umjesto tradicionalnog okupljanja obitelji u Sandringhamu Božić provesti u Windsoru.