DUGO JE NISMO VIDJELI

Trudna Pippa Middleton ne može odoljeti ovoj praktičnoj jakni koja i dalje vlada modnom scenom

10.02.2021 u 09:12

Bionic
Reading

Iako se posljednjih tjedana nakon vijesti o dolasku prinove rijetko viđala u javnosti, sestra britanske miljenice Kate Middleton nije uspjela promaknuti dežurnim paparazzima tijekom šetnje londonskom četvrti Chelsea

Krajem prošle godine 37-godišnja Pippa Middleton sa suprugom Jamesom Matthewsom javnosti je otkrila kako će njihova mala obitelj, nakon što su postali roditeljima dvogodišnjeg sina Arthura, postati bogatija za novog člana.

Od sretne vijesti, kojom je oduševila obitelj, Pippu Middleton nije se viđalo u javnosti, a svoje duže izbivanje ovih je dana prekinula šetnjom ulicama londonske četvrti Chelsea.

  • +4
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Poput slavne sestre Kate Middleton, Pippa je vjerna klasičnom stilu odijevanja u znaku bazičnih odjevnih komada kojih ni ovoga puta nije nedostajalo.

Svoje novo casual izdanje kreirala je klasičnim modelom traperica i parom dizajnerskih bijelih tenisica s potpisom Jimmyja Chooa, a s niskim temperaturama u britanskoj prijestolnici odlučila se boriti uz model maslinastozelene parke s tipičnim detaljem krzna na ovratniku.

Iako su praktične parke ove zimske sezone u drugi plan uspjele izgurati pufaste jakne i slični trendovski modeli, one i dalje predstavljaju jedan od omiljenih odabira brojnih dama tijekom hladnih mjeseci u godini.

Mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea sa suprugom Jamesom Matthewsom u bračnu luku uplovila je 2017. godine. Par koji trenutno živi u Londonu, prema medijskim napisima, planira se trajno skrasiti na ladanjskom imanju Bucklebury Farm Park u Berkshireu, a koje se nalazi u neposrednoj blizini obiteljske kuće Middletonovih.