NE BRINITE

Pet stvari o kojima muškarac ne misli kad vas vidi golu

16.01.2013 u 12:47

Bionic
Reading

Žene koje nakupe višak kilograma gube seksualnu želju jer se srame svog izgleda, a zaboravljaju na važnost zdravih odnosa pod pritiskom pretjeranih pravila ljepote

Žene se prečesto brinu kako izgledaju nage u krevetu i zaboravljaju se prepustiti osjećajima, a što je još važnije, muškarcima se uopće takve stvari ne motaju po glavi za vrijeme seksa.

Što muškarac nikada neće pomisliti ili reći ženi za vrijeme seksa, otkrila je seksologinja Joan Price za Huffington Post. Prema njezinu dugogodišnjem iskustvu, žene su previše opterećene i samo misle na svoje nedostatke. Muškarac za vrijeme seksa nikada neće primijetiti ili reći ove stvari:

1. O, imaš jako puno bora...
2. Bila bi tako lijepa da izgubiš nekoliko kilograma.
3. Jao, u odjeći si izgledala puno mlađe.
4. Draže mi je čvrsto tijelo i prpošne grudi.
5. Moram odmah ići, sjetio sam se da nešto trebam napraviti.

Umjesto ovih rečenica, muškarac će najprije pomisliti kako je sretan jer će se seksati i dobro se provesti.

Price ističe da udane žene zaboravljaju kako su se i njihovi partneri promijenili s godinama, a ono što žele od supruge je seks koji će biti jedna od spona kvalitetne veze ili braka.

Također savjetuje da, umjesto klasičnog pitanja 'Izgledam li debelo?', partnera radije upitate koji mu je najseksi dio vašeg tijela, a odgovor bi vas mogao ugodno iznenaditi.

Muškarci bi pak trebali imati malo više razumijevanja za ženske nesigurnosti i na glas reći ako misle da im se neki dio tijela kod partnerice jako sviđa. Mali komplimenti ne mogu naškoditi, već samo pomoći da se žena osjeća više seksi i sigurnije u krevetu.