BURNO POKAZUJE FRUSTRACIJU

Pet stvari koje Ovan mrzi više od svega

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 08.04.2019 15:23
  • Objavljeno 07.04.2019 u 11:25
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: NN

Ovan je vatreni znak, što znači da burno pokazuje ljutnju i frustraciju. Evo nekoliko pojava koje ga najviše smetaju

Podređenost

Ono što Ovan mrzi više od ičeg jest biti podređen i imati obavezu prema nekome. Iako im je stalo dobro obaviti posao, Ovnovi pružaju šefovima najviše otpora na radnom mjestu ili u vojsci. S njima se valja znati lukavo ophoditi da bi se od njih izvukao maksimum učinka uz minimum bunta.

Čekanje

Živcira ga sve što zahtijeva strpljenje i odlaganje. Zahtijeva brze rezultate svojih i tuđih poslova. U najmanju ruku želi vidjeti stalan napredak. Ne želite li ljutog Ovna, nemojte ga često puštati da čeka. Ako mu trebate objasniti razlog, budite kratki i jezgroviti. Ne zaboravite da Ovnov vladajući planet Mars simbolizira akciju.

Nezahvalnost

Ovan voli učiniti dobro djelo (pod svojim uvjetima i onome kome on želi). Ako mu je stalo, uložit će mnogo truda u pomaganje ugroženom, no računat će na zahvalu i na priznanje svog plemenitog angažmana. Bit će bijesan učini li mu se da ga ignorira onaj koji se okoristio njegovom pomoći.

Okolišanje

Ovan želi da se svi izražavanju kratko i jasno. Nikakvo usporavanje ili ometanje dolaženja do istine nije dobrodošlo. Sugovornici vide Ovna nestrpljivim i grubim, no on ih samo želi odvratiti od pričanja zapetljanih priča jer ih smatra pokušajima manipulacije.

  • +35
  • +32

Poznati Ovnovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kompromisi

Dok je Ovnu suprotan znak Vage sklon kompromisima u ime mira i dobrih odnosa, Ovnu je važnije biti pobjednik. Po njegovom zapažanju, pregovori oduzimaju vrijeme i energiju koje bi on bolje iskoristio za akciju. Kompromis na kakav bi on pristao mora predviđati veće koristi za njega nego za drugu stranu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!