LJUBAV I HOROSKOP

Dajte im još jednu priliku: Ovi su znakovi najzbunjeniji na prvom spoju

30.03.2019 u 08:05

Bionic
Reading

Na uspjeh ili katastrofu na prvom spoju može utjecati i horoskopski znak u kojem ste rođeni. Bilo zbog sramežljivosti, ćudljivosti ili tromosti, pripadnici ova četiri znaka imaju najveće izglede uprskati stvar. Ne uzimajte im to za zlo i dajte im drugu priliku!

Rak

Budući da osjećaju nelagodu kad se odvaže prisnije upoznati s nekim tko ne pripada uskom krugu bližnjih u kojem se inače kreću, Rakovi se na prvom spoju osjećaju prilično zbunjeno i bespomoćno. Nastoje to prikriti distanciranim, nezainteresiranim stavom i šutnjom. Pravit će se da se dosađuju čak i ako je sugovornik zanimljiv. Sigurni da su uprskali stvar, nastojat će uvjeriti same sebe da to ionako nije prikladna osoba za njih.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevica

Djevice na prvom spoju mogu biti toliko suzdržane da drugoj strani neće biti jasno gdje je problem. Sputava ih pomisao da njihova simpatija važe svaku njihovu riječ, kretnju, frizuru i komad odjeće. Pažljivo razmišljaju o onome što će izgovoriti pa prave duge stanke u razgovoru. Nakon nekoliko šutljivih epizoda otići će u drugu krajnost pa izvaliti nešto bedasto, a potom se opet povući u sebe.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe

Romantična i hiperosjetljiva crta koja ih krasi na prvom će spoju lako izmaknuti kontroli i prilično zbuniti njihovu simpatiju. Riba svojim emocionalnim ispadima može navesti sugovornika na pomisao da nije u najboljem psihičkom stanju. U jednom će trenutku briznuti u plač jer ju je netko podsjetio na bivšu ljubav, no ubrzo potom će zapjevati pa iz čista mira prasnuti u smijeh.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bik

Njihov će prvi spoj prerasti u debakl ako njihova pratnja želi u kratkom vremenu obići brojna mjesta, skače s aktivnosti na aktivnost (šetnja, hrana, biljar, ples...) i tjera Bika da se brzo otvori. Sastanak bi mogao krenuti u pogrešnom smjeru i ako je druga strana zakasnila. Pouzdani i točni, Bikovi će doći na vrijeme, a bude li njihova simpatija kasnila više od deset minuta, postat će mrzovoljni i držati se ukočeno i kiselo.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia