TRENDSETERICE IH OBOŽAVAJU

Pet modela haljina koje ćete željeti imati u svom ormaru narednih mjeseci

28.03.2020 u 12:17

Bionic
Reading

Modni stručnjaci proteklih mjeseci najavljuju brojne trendove, a kada je riječ o haljinama, ovih pet modela ističu kao 'must have' komade koje trendseterice diljem svijeta mahnito kupuju posljednjih tjedana

Iako posljednje dane provodimo u svojim domovima i ne znamo koliko će ova situacija potrajati, to ne znači da ne možemo uživati u online šopingu ili barem razgledavanju novih kolekcija koje su pristigle u trgovinu. Ako još uvijek niste vidjeli koje su sve haljine stigle na police popularnih trgovina, provjerite OVDJE, a ukoliko ste već razgledali ponudu, provjerite koje se modele haljina isplati ugrabiti i u njima zablistati jednom kada izađete iz izolacije.

Karirana haljina

Karirani uzorak neumorno dominira iz sezone u sezonu. Ovaj bezvremenski uzorak voljet ćemo i u proljetnim i ljetnim mjesecima, stoga nemojte zaboraviti investirati u haljinu s ovim efektnim printom koji vas neće razočarati.

Gdje kupiti?

Minimalistička haljina

Bez obzira na trendove, u ormaru je uvijek dobro imati klasičnu haljinu koja je toliko jednostavna da oduševljava na prvi pogled. Znate na što mislimo? Često je manje-više, a udobne i nenametljive haljine posebno će biti tražene u narednim mjesecima, s obzirom na to da na modnu scenu stupa minimalizam.

Gdje kupiti?

Košulja - haljina

I ovog proljeća trendseterice će u svoj ormar uvrstiti popularne košulje - haljine jer su vrlo praktične i vizualno vrlo privlačne. Možete ih začiniti pojasom u struku i nositi u kombinaciji s gležnjačama kao dnevnu varijantu ili začiniti štiklama kada želite postići večernji look, a odlično izgledaju i raskopčane u kombinaciji s trapericama i majicom.

Gdje kupiti?

Mini haljina

Iako su midi haljine proteklih nekoliko sezona nosile kraljevsku titulu, ove će jednako popularne biti i mini haljine, a posebno modeli s efektnim printom, statement kragnom, torta i plisirane haljine.

Gdje kupiti?

Milkmaid haljina

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Room 1106 on film.

Objavu dijeli Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

Police trgovina preplavili su raznorazni laskavi modeli haljina kojima je uistinu teško odoljeti, a modni eksperti složni su u mišljenju da će novu ljetnu sezonu obilježiti ove romantične kreacije inspirirane 'mljekaricama i piknicima' - takozvane milkmaid haljine.

Gdje kupiti?

  • +130
Cvjetne haljine iz popularnih high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije