STAJLIŠ I U SAMOIZOLACIJI

Haljine i štikle moći ćemo zaboraviti na neko vrijeme: Ova udobna odjeća učinit će vaš rad od kuće ugodnijim

17.03.2020 u 06:33

Bionic
Reading

Ukoliko ste jedna od sretnika koji zbog širenja zaraze koronavirusom mogu raditi kod kuće, onda će vam dobro doći jedan od sljedećih udobnih i stajliš komada u kojima ćete lakše izdržati radni dan

Sve brže širenje koronavirusa potaknulo je brojne poslodavce da svoje zaposlenike potaknu na rad od kuće. Svi oni koji ne moraju fizički sjediti u uredu posao će odsada nadalje obavljati iz udobnosti svog doma, što i nije tako loše kad bolje razmislimo, no činjenica je da ćemo na haljine i štikle neko vrijeme moći zaboraviti.

Ne moramo se više dotjerivati za posao, ali to ne znači da ne možemo lijepo izgledati i kod kuće. Baš kao što svakodnevno održavate svoju higijenu, ujutro kada ustanete odaberite udoban i oku ugodan stajling u kojem ćete se osjećati spremno za početak dana.

To neće utjecati samo na vaše samopouzdanje i činjenicu da ćete se osjećati bolje, već i na vašu produktivnost. No to ne znači da se morate uvući u skinny traperice da biste se osjećali dobro. Posegnite za udobnom odjećom kao što su tajice i vesta, kardigan, hlače od kašmira ili mekana trenirka u kojima ćete biti fleksibilni i koji vas neće stezati.

Pogledajte nekoliko prijedloga koje smo izdvojili za vas...