anja Cerar

Perje, šljokice i crna mreža: Voditeljica Dore u haljini koja nije mogla proći nezamijećeno

25.02.2024 u 22:39

Bionic
Reading

Ni u finalnoj večeri Dore voditeljica Anja Cerar nije se odrekla šljokica, a ovog puta ih je spojila s mrežom i perjem te servirala stajling koji privlači poglede

Proglašenje pobjednika trenutak je koji su mnogi s nestrpljenjem iščekivali, Anja Cerar dodatno ga je 'začinila' odabirom stajlinga. Nakon glamurozne ljubičaste haljine, voditeljica se presvukla u još jedno upečatljvio total black izdanje.

Nakon šljokica i Solace London haljine s volumioznim rukavima koje je pokazala u drugoj polufinalnoj večeri, voditeljica, koju upućeniji znaju kao lice iz kulturnog programa HRT-a urednicu i voditeljicu u emisiji 'Art à la carte', zablistala je ponovno u šljokicama.

I ovog puta izbor je pao na crnu haljinu, no nikako ne običnu i nezamjetljivu.

Riječ je o dizajnu britanskog brenda Self Portrait, istog onog gdje je i Maja Ciglenečki pronašla efektnu šljokičastu haljinu, ali i jednom od najomiljenijih odredišta za shopping vojvotkinje od Cambridega, Kate Middleton.

  • +2
Anja Cerar i Duško Ćurlić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Boris Ščitar/HRT

Anja je tako na pozornicu izašla u kratkoj i uskoj crnoj haljini koju je prekrivala mrežasta, duga haljina s prorezom te je cijela bila prekrivena srebrnim šljokicama. Poseban detalj bila su i gola ramena te rub ukrašen raskošnim perjem. Glamur, efekt iznenađenja i blještavilo šljokica bili su dobitna formula za stajling koji ne može proći nezapaženo.

  • +9
Voditelji na Dori: Maja Ciglenečki, Duško Ćurlić, Anja Cerar Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Renato Branđolica