igrala je na sigurno

Šljokice od glave do pete: Maja Ciglenečki u haljini brenda koji bira Kate Middleton

25.02.2024 u 22:25

Bionic
Reading

Finalna večer Dore bio je dugo očekivani spektakl koji je, osim glazbenik koji će predstavljati Hrvatsku na Euroviziji u Malmöu u svibnju ove godine, otkrio i glamurozan stajling voditeljice Maje Ciglenečki

Voditeljica Maja Ciglenečki, inače omiljeno lice HRT-ove emisije 'Dobro jutro Hrvatska', odlično se snašla u ulozi voditeljice ovogodišnje Dore, a njezin izbor stajlinga poprilično se napeto pratio. Nakon crvene glamurozne haljine za proglašenje pobjednika presvukla se u glamuroznu šljokičastu haljinu.

Maja inače pažnju privlači vrlo elegantnim i bezvremenskim kombinacijama, a za svečanije prigode redovito bira efektne haljine koje malo koga ostave ravnodušnim.

Za prvu polufinalnu večer maja Ciglenečki posegnula je za Solace London haljinama. Inače kreacije ovog brenda omiljen su izbor i voditeljicama Barbari Kolar i Antoniji Blaće, a nije im odoljela ni Severina, a svaki put haljina popularnog britanskog brenda izazove komplimente.

  • +9
Voditelji na Dori: Maja Ciglenečki, Duško Ćurlić, Anja Cerar Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Renato Branđolica

A za veliku završnicu Dore koja je otkrila ime glazbenika koji će predstavljati Hrvatsku na Euroviziji u Malmöu u svibnju ove godine, Maja je posegnula za brendom s kojim je praktički nemoguće pogriješiti. Na pozornicu je izašla u dugačkoj haljini koju su u potpunosti prekrivale šljokice, a iza ovo glamuroznog dizajna krije se brend Self Portrati, jedan od omiljenih brendova Kate Middleton. Naime, vojvotkinja od Cambridega upravo haljine ovog britanskog brenda bira za posebna događanja, a kada god se pojavila u Self Portait haljini s naborima i odgovarajućem sakou to izazove pravu senzaciju.

Maja Ciglenečki je za finalnu i glamuroznu večer Dore odabrala jednako glamurozan stajling, a riječ je o neodoljivo svjetlucavom dizajnu presijavajuće smeđe boje oblikovanog s kratkim rukavima i pripijenom siluetom koja se nastavlja sa pripijenom suknjom s naborima na samom dnu. Haljina sa šljokicama je vječan glamurozan komad, a kada je riječ o glamuroznim prigodama, takav komad uvijek prolazi.

  • +2
Maja Ciglenečki na Dori Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Boris Ščitar/HRT