ANJA CERAR

Voditeljica Dore iz šljokica uskočila u haljinu brenda koji je nosila i Maja Ciglenečki

23.02.2024 u 21:21

Bionic
Reading

Prvu polufinalnu večer Dore vodili su Maja Ciglenečki i Duško Ćurlić, a u drugoj večeri omiljenom voditelju pridružila se Anja Cerar

Iako je Anja Cerar za mnoge novo lice, oni upućeniji znaju je kao lice iz kulturnog programa HRT-a urednicu i voditeljicu u emisiji 'Art à la carte'. Komparatistica i povjesničarka umjetnosti Eurosong prati od malena pa je to bio dovoljan razlog da se okuša i u estradnim vodama - na pozornici Dore. A za tu prigodu odabrala je zanimljiv stajling.

Ispod upečatljivog šljokicama prekrivenog balonera, koji je zapravo haljina s urezanim reverima nosila je malu crnu haljinicu.

Haljina koju je Anja Cerar nosila kao ogrtač dio je nove kolekcije skandinavskog brenda Stine Goya, a iako je maslinasto zelene boje, pod svjetlima reflektora dobila je bakrenasti sjaj. Uz ovaj odvažan komad odabrala je još jedan upečatljiv detalj – crne štikle sa špicastim vrhom i predimenzioniranom satenskom mašnom.

  • +2
Anja Cerar i Duško Ćurlić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Boris Ščitar/HRT

Nakon što su nastupili natjecatelji, Anja se presvukla u crnu haljinicu s predimenzioniranim puf rukavima uz koju je nosila minimalističke sandale. Zanimljivo je da je i ona, poput kolegice Maje Ciglenički, odabrala za voditeljsku ulogu na Dori haljinu brenda Solace London.

  • +2
Maja Ciglenečki na Dori Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Boris Ščitar/HRT

Kreacije ovog londonskog brenda pomalo su predvidljiv odabir HRT-ovih voditeljica, a osim na Maji Ciglenečki koja je nosila dan ranije njihovu bijelu haljinu iz bridal kolekcije te zatim crvenu s predimenzioniranom mašnom, u njihovim kreacijama često se može vidjeti i Barbara Kolar.

Predimenzionirani puf rukavi, silueta koja prati figuru, zanimljivi kontrastni detalji njihov su zaštitni znak, a nisu im odoljele ni glazbene zvijezde poput Nine Badrić koja ju je nosila na nedavnoj dodjeli Zlatnog Studija, ili Severine koja je gotovo identičnu haljinu nosila u RTL-ovom showu.