Maja i anja

Voditeljice Dore kao modne blizanke: Ponovno u sličnim haljinama, ali i istim cipelama

25.02.2024 u 20:54

Bionic
Reading

Finalnu večer Dore koja će otkriti ime glazbenika ili glazbenice koji će predstavljati Hrvatsku na Euroviziji u Malmöu u svibnju ove godine obilježila su i glamurozna izdanja voditeljica Maje Ciglenečki i Anje Cerar

Uzbuđenje i odbrojavanje do otkrivanja pobjednika ovogodišnje Dore stigli su do svog vrhunca, a za svečanu finalnu večer Dore voditeljice Maja Ciglenečki i Anja Cerar odabrale su jednako svečane stajlinge.

Nakon što je prvu finalnu večer vodio voditeljski duo Maja Ciglenečki i Duško Ćurlić, a drugu Anja Cerar i Duško Ćurlić, finalnu večer ih je ujedinila, a voditeljicu su pažnju privukle glamuroznim stajlinzim.

Plavokosa Maja, inače omiljeno lice HRT-ove emisije 'Dobro jutro Hrvatska' na pozornicu je izašla u vatreno crvenoj haljini bez rukava, istaknutog struka i asimetričnog kroja volumiozne suknje s duboki prorezom i šlepom.

Anja Cerar koju gledatelji znaju kao lice iz kulturnog programa HRT-a urednicu i voditeljicu u emisiji 'Art à la carte' posegnula je za sličnim dizajnom, ali u ljubičastoj boji. Haljina spuštenih rukava nalik na usku minicu s dodanim glamurozinim šlepom u prvi plan je stavila Anjine vitke noge. A obje voditeljice su stajlinge zaokružile beskompromisno elegantnim sandalama s remenčićima.

  • +2
Anja Cerar i Duško Ćurlić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Boris Ščitar/HRT

Tako su i u finalnoj večeri Anja i Maja posegnule za vrlo sličnim dizajnom. Poput modnih blizanki odabrale su haljine jarkih boja, identičnog materijala i jednostavnog kroja s 'wow' dodatkom. Bilo u obliku šlepa ili ogrtača te identične cipele.

Podsjetimo, u prvom polufinaloj večeri Maja je nosila crvenu kratku haljinu s mašnom i bijelu sa šlepom brenda Solace London, dok je Anja prvo zablistala u šljokicama, a onda u crnoj haljini s volumioznim rukavima. Obje voditeljice posegnule su za haljinama brenda Solace London, inače vrlo popularnim u krugu naših voditeljica i pjevačica. Nosile su ih tako Barabra Kolar, Antonija Blaće i Severina.

  • +2
Maja Ciglenečki na Dori Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Boris Ščitar/HRT