PREDSJEDNIČKA KAMPANJA

Perčin i Thompson u spotu za Tuđmana

21.12.2009 u 12:44

Bionic
Reading

Glumica je zajedno s Thompsonom, Zdravkom Tomcem i Bosiljkom Mišetićem snimila promidžbeni TV spot u kojem daju podršku predsjedničkom kandidatu Miroslavu Tuđmanu

Marko Perković Thompson odlučio je svoj glas i podršku dati predsjedničkom kandidatu Miroslavu Tuđmanu te su u svrhu potpore snimili promidžbeni TV spot. U spotu uz bok Miroslavu Tuđmanu, osim pjevača Thompsona, stao je i političar

Zdravko Tomac, glumica Jelena Perčin te odvjetnik Bosiljko Misetić, u produkciji i studiju Alfa film manekena i glumca Antonia Marušića.

'Unajmili su studio u subotu kako bi snimili promidžbeni spot. Thompson, Jelena Perčin, Tomac i Mišetić dali su podršku Miroslavu Tuđmanu. Opušteno su se družili tijekom snimanja, a atmosfera je bila i više nego ležerna', kazao je Marušić.

'Pozivam sve moje prijatelje, domovinsku i iseljenu Hrvatsku, sve one koji su obranili ovu zemlju', riječi su kojima Thompson poziva ljude da glasuju za Tuđmana.

Jelena je prije sedam mjeseci rodila djevojčicu Lotu koju ima sa suprugom Kristijanom Babićem. Nekad atraktivna glumica još uvijek nije skinula suvišne kilograme koji se najviše ističu na njezinom licu, otkrio nam je izvor koji se našao u neposrednoj blizini tijekom snimanja.

Glumica je, u nadi da će što više ljudi glasati upravo za Miroslava Tuđmana, poručila: 'Ne dajte da vas obeshrabre.'