VRAĆA SE NA SCENU

Pauzira od estrade, no ovome nije mogao odoljeti

02.06.2014 u 19:02

Bionic
Reading

Njegova nova pjesma 'Brazil' sve je samo ne klasična navijačka pjesma te će zasigurno postati veliki ljetni hit koji će začiniti Svjetsko nogometno prvenstvo

Iako se prije dvije godine povukao s hrvatske glazbene scene i odlučio se više posvetiti svojoj obitelji, naš najbolji vokal nove generacije Jacques Houdek nije mogao odoljeti novom glazbenom izazovu. 

Glazbeni producent Dalibor Paurić Motiwwwo ističe kako je Jacques bio jedini logičan odabir za pjesmu 'Brazil', moderan glazbeni uradak koji nimalo ne zaostaje za vodećim hitovima svjetske klupske scene.


'Glazba je moja najveća ljubav i nikada ne mogu reći 'ne' pjesmi u koju vjerujem od prvog slušanja. Čim mi je Dalibor pustio melodiju, znao sam da je to, to i raduje me izlet u žanr u kojem me moja publika možda ne očekuje. Nadam se da će se pjesma svidjeti ljudima, da će se pobjede hrvatske reprezentacije slaviti i uz ovaj hit koji odskače od uobičajenih navijačkih pjesama. Ponosan sam i na vrhunski spot, a siguran sam da će se posebno svidjeti muškoj publici i najvećim navijačima koji su svoje kofere za Brazil već zasigurno spremili. Mene ćete gledati u idućem spotu, a sada uživajte u nekim drugim ljepotama', rekao je popularni Jacques za dnevnik.hr.