NA VODIČKOJ RIVI

Parni valjak velikim koncertom otvara festival CMC

16.05.2013 u 09:51

Bionic
Reading

U jučerašnjoj emisiji CMC objavljeno je kako će prvi dan festivala, 14. lipnja, Parni valjak održati dvosatni koncert na vodičkoj rivi. Jedan od naših najpoznatijih bendova svih vremena taj će dan objaviti i novi album te se družiti sa svim vjernim fanovima

Lista imena koja nastupaju na festivalu CMC 15. lipnja svakim je danom sve jača, a koncertom Parnog valjaka zaokružuje se cijela priča. Husein Hasanefendić Hus uvjeren je da se stilski ili zvukovno Valjak ne može mnogo odmaknuti od sebe, baš kao ni Stonesi. Svjestan je da nerijetko i kod publike i kod banda dolazi do zasićenja, ali ovaj trenutak drži idealnim jer bend zvuči bolje nego inače.

Trideset i sedam godina Valjka na sceni dovodi do činjenice kako se u publici mogu vidjeti sve generacije, a Hus kaže kako mu je žao što ljudi više nemaju mogućnosti za kvalitetno slobodno vrijeme i odlazak na koncerte.

Hus o posjećenosti koncerata

'Drago mi je što ćemo nastupiti prvi dan festivala i time omogućiti svim našim vjernim  fanovima koncert za pamćenje. Pozivamo sve posjetitelje Vodica, ali i one koji su u blizini neka  dođu i pjevaju s nama naše stare, ali i nove hitove', rekao je Hus

Pjesma s novog albuma 'Samo da znaš' već je četiri tjedna na prvom mjestu liste HR Top 40 što je samo još jedan od dokaza kako Valjak, uz svoju vjernu publiku, svakim danom dobiva nove fanove.

Na vodičkoj se rivi očekuje 15-ak tisuća posjetitelja, a na festivalu CMC i do 30.000 posjetitelja