NE NEDOSTAJE KOMPLIMENATA

'Pa kako si tako lijepa': Lejla Filipović sve je očarala i u jesenskom sportskom izdanju

19.11.2020 u 09:39

Bionic
Reading

Zgodna Lejla Filipović izgleda prelijepo čak i kad nije u nekom besprijekorno skockanom izdanju i tip-top dotjerana, a to je ponovno dokazala na Instagramu, na kojem ima velik broj pratitelja

Bivša Miss Hrvatske i lijepa supruga popularnog voditelja i glumca Tarika Filipovića prošetala se Bundekom u trendi outfitu kojem je teško pronaći manu.

Dobro je poznato kako su osnova svakog jesensko-zimskog stajlinga moćna jakna i čizme koje čine 'kostur' svakog outfita oko kojeg se dalje nadograđuje look, a sudeći po svemu, lijepa Lejla itekako poznaje ovu stilsku lekciju.

Lijepa Dubrovkinja odlučila se za neprolazni klasik kad su u pitanju hladniji dani: toplu parku sivomaslinaste boje s velikom kapuljačom ukrašenom krznom, a koja joj sjajno pristaje.

Casual chic stajling idealan za šetnju s krznenim ljubimcem Lejla je upotpunila combat čizmama na vezanje inspiriranim kultnim martama, kakve su ove sezone must have među trendsetericama.

Kako je ove godine zbog globalne pandemije naglasak upravo na comfy komadima, trend nije zaobišao ni Lejlu te je u svoj mladenački stajling odlično uklopila trendi hudicu i tajice u sivoj boji te beanie kapu.

  • +2
Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Za svoje je sportsko izdanje Lejla dobila samo pregršt komplimenata. 'Pa kako si tako lijepa', 'Prelijepa Lejla', nizale su se pohvale na račun looka atraktivne Dubrovkinje koja se može pohvaliti fantastičnom figurom.