SVI SU POLUDJELI ZA NJOM

Ovu ćemo frizuru viđati posvuda u 2021. i bila bi prava šteta da je ne isprobate

26.11.2020 u 09:44

Bionic
Reading

Ako već neko vrijeme dvojite trebate li ošišati šiške ili ne, naš je savjet da to učinite što prije. Beauty stručnjaci tvrde kako će šiške ove jeseni biti popularnije no ikad, i to one po uzoru na glumicu Brigitte Bardot

Povratak šiški već smo najavljivali kao veliki jesenski trend, no tek sada, kada smo duboko zakoračili u jesen, postali smo svjesni ovog trenda koji je zaludio trendseterice. Na popularnost šiški sasvim sigurno je utjecao povratak 90-ih i 70-ih na modnu scenu.

Osim dorađene verzije frizure the shag po uzoru na Davida Bowieja, koju su u 70-ima furale sve vodeće rock zvijezde, u narednim mjesecima najpoželjnije bit će takozvane zavjesa-šiške. Ova će frizura prema riječima beauty stručnjaka biti najpopularnija u 2021. godini.

Ako se dosad niste odvažili na šiške, vrijeme je da skupite hrabrost za to. Dolaskom jeseni sve više trendseterica svoje će frizere moliti da ih transformiraju u Brigitte Bardot. Za razliku od klasičnih ravnih šiški, takozvane zavjesa-šiške inspirirane 60-ima pristaju svakom obliku lica, a i izgledaju puno prirodnije. Osim toga, nećete ih stalno popravljati kad zapuhne vjetar.

Zavjesa-šiške i duga kosa

Zavjesa-šiške s minimalnim razmakom

Zavjesa-šiške i pletenica

Zavjesa-šiške i voluminozna kosa

Zavjesa-šiške izvučene van i lokne

Guste zavjesa-šiške i kosa zapetljanog izgleda

Zavjesa-šiške i kosa podignuta kopčom

Zavjesa-šiške i 'neuredna' punđa

Zavjesa-šiške i polupodignuta kosa