zaboravite na platforme

Ovo su sandale u kojima ćete provesti naredne mjesece, a njihovu kupnju nećete požaliti

25.05.2024 u 20:01

Bionic
Reading

Približava se sezona sandala, no koje odabrati? One s ravnim ili debelim potplatom? Jarke, upečatljive ili suptilne boje? Kako bi potraga bila lakša, bacite oko na najpopularnije modele ove sezone

Čim se najave topliji dani, dobra ideja je pregledati policu s cipelama. Naime u 2024. neke sandale iz prethodnih sezona izgubile su sjaj – iako su nekoć bile predmetima žudnje, zasjenjene su novim avangardnim dizajnom, a on bi svakako trebao biti na vašem radaru.

Sandale koje u 2024. neće biti in i modeli koji će ih zasjeniti

Od sandala s platformom oprostit ćemo se u proljeće/ljeto 2024., one s remenčićima, popularno zvane jelly, dobit će sofisticiranu notu u kožnoj izvedbi, a japanke će od sada krasiti mala peta. Ovo su klasični, ali i neobični modeli koji će biti popularni ove sezone.

Zaboravite na platforme, nose se ravne sandale

Deblji, robusni ili nazubljeni potplati nisu toliko popularni u proljeće/ljeto 2024. kao što su bili prethodnih sezona. Poznate modne kuće, kao što su Chanel, Michael Kors, Chloé i Ulla Johnson, potvrđuju da su sandale s ravnim potplatima najbolja investicija u 2024. Budući da se vratila minimalistička moda 90-ih, ne čudi to što robusni modeli ustupaju mjesto jednostavnijoj obući.

Natikače jarkih boja zamijenile su prozirne varijante

Natikače su još od vladavine Y2K trenda postale zavodljivi basic komadi. Udobne su koliko i moderne te uz to pristaju uz sve, od ležernih do elegantnih odjevnih kombinacija. Međutim modeli u jarkim bojama sada će napraviti mjesta za minimalistički dizajn. Tako će u proljeće/ljeto 2024. prozirne sandale zauzeti središnje mjesto i izgledat će posebno dobro s jednobojnim stajlinzima ili slip haljinom.

Klasične japanke past će u sjenu onih s kitten potpeticom

Japanke su prošle sezone pronašle put s plaže na ulicu. Ove sezone ne dolaze samo s ravnim gumenim potplatom, već su jako elegantne i imaju malu petu. Ako još niste sasvim uvjereni, pogledajte modne revije Copernija, Stelle McCartney i Proenza Schoulera - čak smo vidjeli da se trenutno popularne šarene tajice mogu nositi i uz tanga sandale.

Sandale s cvijećem su totalni hit

Prošle godine, u duhu oživljavanja 2000-ih, po pitanju ljetnih modela cijenili su se sjajni detalji. Sandale sa srebrnim kamenčićima i detaljima leptira osvojile su street style i ormare it djevojaka poput Due Lipe. No prema modnim pistama Burberryja, Ulle Johnson i Balmaina (da spomenemo samo neke), one ukrašene cvijećem bit će zvijezde glamurozne obuće 2024. godine.

Sandale s kožnim remenčićima sigurno će zavladati

Kako bismo mogli zaboraviti Coachove jelly sandale? Riječ o modelu koji nas je vratio u djetinjstvo, bez obzira na ostatak stajlinga. Ove godine, međutim, ovaj je vječni model ažuriran: Loeweova revija za proljeće/ljeto 2024. jasno je pokazala da će silueta biti zadržana, ali će materijal biti koža. Sandale sada izgledaju elegantnije i prikladnije za svakodnevno nošenje.

Sandale s volanima - sve što vam treba

Donedavno su sandale s umjetnim krznom bile slatke, ali ne dovoljno slatke da bi se istaknule među trendovima za proljeće/ljeto 2024. Ulla Johnson predstavila je elegantnu zamjenu: ravne sandale s ekstravagantnim volanima. Neobični modeli privlačit će pažnju ove sezone i savršeno se slažu uz traperice, bermude i maksi suknje. Nema sumnje - romantičarke će uživati.

sve osim nogometa