čisti luksuz

Za nju minimalizam ne postoji: J.Lo u još jednom stajlingu dostojnom dive

16.02.2024 u 08:45

  • +7

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / ROGER WONG / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Jennifer Lopez nikada nije bila pobornica minimalizma i neupečatljivih modnih komada, bilo da je riječ o dolasku na crveni tepih ili večernjem izlasku. Naglašeni luksuz njezina je estetika, a to je još jednom pokazala stajlingom koji je zaustavio promet u New Yorku

Za vrijeme boravka u New Yorku, J.Lo je 'uhvaćena' kako ulazi u ABC studio odjevena u tamnoljubičastu bundu brenda The Attico.

Veći dio kaputa pokrivao je crni top koji je uskladila s dugim hlačama širokih nogavica. A u ruci je nosila crnu mini Hermès Birkin torbu, istu onu koju je nosila nedavno u teretanu, a stajling su podigli detalji u vidu beretke i kožnih rukavica.

Kasnije je servirala stajling koji je bio impresivan spoj kožne suknje, poslovne košulje i pernatog kaputa, a njezine čizme ukrale su svu pozornost.

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A nakon toga nastavila je sa stajlinzima koji doslovce 'viču' glamur i luksuz te je predstavila svoj najraskošniji outfit dosad. Ovog je puta nosila opušten, pomalo viseći bež top s izrezima, s dubokim dekolteom i rubom ukrašenim srebrnim resama. Kombinirala ga je s odgovarajućim bež hlačama, također opuštenog kroja s vezicama uz rub nogavica. Dodala je zlatne, vrtoglavo visoke sandale s platformom, svijetlosmeđe kožne rukavice i glamurozna look začinila crnim sunčanim naočalama. Bijela-bež Birkin torba i žutosmeđi krzneni kaput objedinili su ovaj modni monokromatski trenutak.

Nema sumnje, za J.Lo ne vrijedi manje je više, kod nje je više uvijek – više.

Inače, Jenniferin dolazak na Manhattan odvija se usred najave njezine sjevernoameričke turneje, prve u pet godina, u svjetlu njenog devetog (i posljednjeg) studijskog albuma, 'This Is Me… Now'. Očekuje se da će turneja objediniti više od 30 gradova u Sjevernoj Americi, a započet će 26. lipnja u Orlandu i završiti u Houstonu.