udobnost i elegancija

Ne mogu biti jednostavnije, a idu uz sve: Ovo su balerinke koje želimo kupiti - odmah

15.02.2024 u 15:51

  • +15

Altuzarra jesen/zima 2024.

Izvor: Profimedia / Autor: ZEPPELIN PHOTO / AVALON / X / AVALON / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Tjedni mode su u punom jeku, a predstavljeni komadi na pistama diktiraju modne trendove i pokazuju komade koji će biti tako poželjni u ormaru. Jednostavne crne balerinke bile su najčešće ponovljena obuća na reviji brenda Altuzarra. Ravne i udobne cipele, postale su najbolji pratioci svih stajlinga, od dugih večernjih haljina do uskih hlača, pokazujući svoju veliku svestranost

Bez obzira na godišnje doba, stil i inspiraciju, jedan komad jedan komad ponavlja praktični na svim revijama, a riječ je o cipelama visokih potpetica koje modeli nose na pisti. No, po rukom sa smanjenim svakodnevnim nošenjem visokih potpetica, modne se piste također sve više okreću udobnijoj i praktičnijoj obući.

U prošlosti su nas brendovi kao što su Giambattista Valli ili Valentino iznenadili izborom ravnih cipela na svojim modelima, a na nedavno otvorenom Tjednu mode u New Yorku Altuzarra je odabrala eleganciju ravne obuće kladeći se na jednostavne crne balerinke u većini svojih lookova.

Uz hlače, tajice, duge haljine, minice, večernje haljine... Joseph Altuzarra pokazao je da štikle nisu uvijek nužne i da nema stila koji ne pristaje uz jednostavne i udobne crne balerinke u najminimalnijoj varijanti. Izrađene od mekane kože kako bi bile još udobnije, i s blago šiljastim vrhom za veću dozu stila.

Predstavljanjem ready-to-wear kolekcije za jesen/zimu 2024. Altuzarra potvrđuje da će balerinke i dalje biti vrući trend sljedeće jeseni i zime, lookovi s revije pokazuju da se u ormaru isplati imati par ravnih crnih balerinki ovog oblika jer one mogu biti obuća koja može spasiti baš svaki stajling.

No, za tako chic, svestrane i udobne cipele teško je čekati do slijedeće zime. Iako ova kolekcija pripada sljedećoj zimi, slične modele udobnih crnih balerinki može se već pronaći kod drugih brendova, a u galeriji bacite oko na neke od favorita.

  • +4
Crne balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo