NITI ZNAJU NITI IM SE DA

Ovo su horoskopski znakovi koji najlošije lažu

03.03.2019 u 07:34

Bionic
Reading

Laž može biti i korisna i štetna bilo za lažova, bilo za primatelja laži. Postoje sitne laži koje nikome ne nanose zlo, nego olakšavaju ophođenje i čuvaju dobre odnose. A postoje one druge laži koje služe skrivanju vlastitih zlodjela, svaljivanju krivnje na nedužne i općenito stjecanju nepoštene prednosti. Kada je u pitanju zodijak, postoje neki znakovi koji jednostavno ne znaju lagati ili im se to ne da

Kada je u pitanju zodijak, postoje neki znakovi koji jednostavno ne znaju lagati ili im se to ne da. Evo trojke koju je najlakše uhvatiti u laži i jednog koji izbjegava laganje iz uvjerenja.

Strijelac

Duboko je uvjeren da ga u svemu prati sreća pa ne strahuje od posljedica ako nekog uvrijedi. Izravni su u komunikaciji jer vjeruju da svatko može podnijeti istinu koliko god bila neugodna. Ako iz nekog razloga osjeti potrebu za laganjem, učinit će to prilično naivno i brzo biti razotkriven.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovan

Na njega se može primijeniti izreka 'što na umu, to na drumu'. Spontan je i ima poriv izraziti ono što mu je na srcu, a to uglavnom isključuje pažljivu pripremu onog što će reći. Bubnut će ono što u danom trenutku smatra istinom, makar to bilo uvredljivo ili prijeteće. Kasnije mu može biti žao, ali kad se ukaže nova prilika za laganjem, opet će biti nespretno iskren.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bik

Ponekad ima najbolju volju slagati, ali previše je lijen razraditi laž i učiniti je uvjerljivom. Ako mu sugovornik počne postavljati kontrolna pitanja, brzo će se zbuniti i naljutiti jer je 'provaljen'. Ako mu laž i uspije, grist će ga savjest pa će možda od nelagode sam priznati. Trebao bi se kloniti situacija koje navode na laganje - da se ne osramoti.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevica

Vi ne biste bili loš lažov samo da hoćete lagati, ali najčešće nemate volje za to. U vašoj je prirodi svakome reći ono što po vašem mišljenju zaslužuje. Netko je loše obavio posao? Vi ćete se pobrinuti za kritiku i lekciju. Netko vam se naprosto ne sviđa? Priopćit ćete mu to uz dozu ironije. Ako zaključite da ipak morate slagati za vaše dobro, pripremit ćete se i uvjerljivo odigrati ulogu, ali nećete biti ponosni.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Najvještiji lažovi: Blizanci, Vage i Ribe. S njima uvijek budite na oprezu!

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia