MJESEČNI HOROSKOP

Škorpioni, Vodenjaci i Lavovi, izbjegavajte sukobe s bližnjima, a Blizanci i Vage rizike i radikalne poteze

01.03.2019 u 06:25

Bionic
Reading

Ožujak Lavovima nosi stres i brige vezane uz posao, što će se odraziti i na odnose s bližnjima. Vodenjaci će morati vježbati strpljenje i toleranciju ako žele izbjeći sukobe s bližnjima, a uvredljivi i osjetljivi Škorpioni bližnjima će zamjerati neke davne pogreške. Blizancima je ožujak nepovoljan za bilo kakve rizike pa im se savjetuje igranje na sigurno, a Vage bi se trebale suzdržati od radikalnih poteza, poput promjene posla i podnošenja otkaza

Ovnovi će održavati skladne odnose s okolinom, steći nova poznanstva i učvrstiti postojeća prijateljstva. Ljudi će vas voljeti zbog vaše ugodne i pristupačne prirode, ali i spremnosti da svakome pomognete i udijelite pametan savjet. Često ćete biti frustrirani poslovnom i novčanom situacijom, jer malo će se toga odvijati u skladu s vašim željama. Budite oprezni s financijama, a 10. ožujka zaobiđite trgovačke centre!

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi će se s partnerom često prepirati oko sitnica, a nijedna od zaraćenih strana neće biti spremna prva popustiti. Bit ćete tvrdoglavi i držati se svojih stavova čak i pod cijenu svađe ili zahlađenja odnosa. Ambiciozni i poduzetni, nećete dozvoliti da vas uspjeh zaobiđe. Dani oko 20. ožujka povoljni su za postavljanje na noge projekta u koji ste uložili puno truda i energije.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci će više izlaziti, putovati i obilaziti kulturna događanja, što će im utažiti žeđ za novim iskustvima i socijalnim kontaktima. Povećana je mogućnost započinjanja veze na daljinu. Nije vrijeme za ikakve rizike pa igrajte na sigurno. Vaši pokušaji da se izborite za bolju poziciju na poslu ostat će uzaludni, stoga odgodite važne razgovore za idući mjesec.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi će biti društveni i pristupačni, no čim primijete da netko želi s njima ostvariti nešto više, povući će se u sebe. Strah od boli i razočaranja neće vam dozvoliti da se opustite u ljubavi. Vezani bi oko 28. trebali izbjegavati svađe. Moći ćete se pohvaliti dobrim darom opažanja i razvijenom intuicijom koja će vam pomagati prilikom donošenja teških odluka.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stres i brige vezane za posao ostavit će traga na raspoloženju Lavova, a samim time utjecati na odnose s bližnjima. S ukućanima ćete se najviše svađati oko novca, dok ćete partnera ljubomornim ponašanjem dovoditi do ludila. Nećete se dobro nositi s promjenama na poslu. Dolazak novog šefa, porast zaduženja ili smanjenje plaće ispunit će vas nezadovoljstvom, no imajte na umu to da ovakva situacija neće dugo potrajati.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevicama će se udvarati pojedinci koji su posve drugačiji od vašeg uobičajenog tipa. Mogli biste započeti vezu koja na prvi pogled neće imati izgleda za uspjeh, no vrijeme će pokazati suprotno. Bit ćete osjetljivi pa se nećete dobro nositi s kritikama. Nećete ih shvaćati kao dobronamjerne savjete, već kao zlobna podmetanja. Većinu mjeseca borit ćete se s rokovima, zastojima i nejasnom komunikacijom.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage očekuju povoljna događanja na osjećajnom planu. Neki će parovi proslaviti zaruke ili doznati novosti o dolasku prinove, dok će samci započeti vezu koja će ispuniti sva njihova očekivanja. Razmišljat ćete o promjeni posla i podnošenju otkaza, no ovo nije vrijeme za radikalne poteze. Pokušajte radije usmjeriti energiju u radne zadatke, a trud i zalaganje polučit će sjajne rezultate.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uvredljivi i osjetljivi Škorpioni zamjerat će bližnjima neke davne pogreške kojima su ih povrijedili, no bilo bi bolje u sebi pronaći snage za oprost. Dani oko 6. samcima donose uzbudljiv susret. Iako vam se ne preporučuje pokretanje novih poslova, ovo je sjajno vrijeme za pripremu i razradu strategije budućih projekata. Ključ uspjeha ležat će u pomnom planiranju i detaljima pa ništa ne prepuštajte slučaju.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svađe s bližnjima i nemirno ozračje u domu potaknut će Strijelce da više izlaze i pronađu zadovoljstvo u susretima s prijateljima. Ako ste samac, slučajno poznanstvo ostavit će važan trag u vašem životu. Nepažnja i niska koncentracija dovest će do pogrešaka i krivih procjena. Nije povoljno vrijeme za ulazak u veća ulaganja ili kupoprodajne akcije.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci koji su već neko vrijeme u vezi osjetit će da su spremni na idući korak. Samci, ne zatvarajte se u stan 10. i 11. ožujka jer biste mogli propustiti važan susret. Radne okolnosti obilježit će spora i nejasna komunikacija pa svemu što doznate pristupite s oprezom. Ne oslanjajte se na usmena obećanja i prilikom sklapanja novog posla ili kupoprodajnih akcija na vrijeme se zaštitite ugovorom.

Što čeka Jarčeve u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Burne reakcije i nepromišljene izjave Vodenjaka često će biti glavni krivac za svađu s bližnjima. Samci će biti magnetski privlačni, no nailazit će na udvarače željne isključivo prolaznog uzbuđenja. Novčane prilike bit će promjenjive. Nećete loše zarađivati, a nije isključen ni pronalazak dodatnog posla, no porast životnih troškova i neočekivani kvar u kućanstvu omest će vam planove o ostvarenju štednje.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe će se mislima često vraćati u prošlost. Neki od vas pomirit će se s bivšim partnerom koji će im obećati da se promijenio i da će se ovog puta više truditi oko veze. Retrogradno kretanje Merkura u vašem znaku donosi vam nepredviđene okolnosti. Savjetuje vam se oprez prilikom pokretanja novog posla i suradnji, kao i prilikom potpisivanja ugovora. Pazite se kazni vezanih za prometne prekršaje i nepropisno parkiranje.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia