STIL ZA PETICU

Ovo su cipele koje Meghan Markle obožava nositi

09.03.2018 u 11:40

Bionic
Reading

Modni svijet je oduševljen stilom zaručnice princa Harryja, a svi se slažu kako je lijepa američka glumica Meghan Markle nova modna ikona

Tamnokosa ljepotica egzotičnih crta lica koja će se u svibnju udati za princa Harryja, modu ima u malom prstu, a štogod da odjene vrlo brzo postaje pravi hit. 

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zvijezda serije 'Suits' izgleda fenomenalno, a u njezinoj garderobi ne nedostaje odličnih komada na kojima joj zavide fashionistice diljem svijeta.

  • +25
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Temelj njezinog stajlinga su bazični komadi poput fantastičnih kaputa, torbi ili cipela. Kako je Meghan odrasla u Kaliforniji, njezin je stil kombinacija ženstvenih komada i trendi detalja kojima slaže odlične stajlinge. 

  • +43
Meghan Markle i princ Harry u Nottinghamu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, mnogi su primijetili kako vrlo često lijepa Amerikanka nosi cipele 'nude' nijanse. Premda se može pohvaliti zavidnom linijom i vitkim nogama, Meghan često nosi ovakve modele koji su odlično rješenje za sve one koji žele vizualno produljiti noge. 

Upravo su modeli u boji kože koji se stapaju s bojom noge, vrlo poželjna i trendi opcija, a sjajna je stvar kako će noge izgledati duže i vitkije. Osim toga, ovakvi su modeli neprolazan klasik i s njima nema greške te su najbolja opcija i za poslovne, ali i večernje prigode.

Inače, Meghan i princ Harry veće neko vrijeme skupa obavljaju svoje protokolarne dužnosti pa su u Birminghamu gdje su obilježili međunarodni dan žena. Zgodna crnka oduševila je ponovno još jednim genijalnim outfitom iskombiniravši J.Crew kaput, hlače Alexandera Wanga, dolčevitu All Saints, štikle Manolo Blahnika i prekrasnu Altuzzarinu 'crossbody' torbu, model 'Ghianda' (9.560 kn) koju je lijepa brineta nosila prema uvriježenom kraljevskom dress codeu, u ruci.

U pratnji svog zaručnika te budućeg svekra, princa Charlesa i njegove supruge Camille, Meghan Markle je nedavno u potpunoj tajnosti primila sakrament krštenja, kako bi 19. svibnja mogla stati pred oltar i službeno postati dio kraljevske obitelji.