ZNANSTVENA POTVRDA

Meghan Markle ima savršenije lice od Kate Middleton

06.03.2018 u 13:27

Bionic
Reading

Na temelju čuvenog zlatnog reza, otkriveno je da uskoro punopravna članica engleske kraljevske obitelji, Meghan Markle, posjeduje 'savršenu' ljepotu lica

Kirurg Harley Street i Julian De Silva mapirali su lice 36- godišnje američke glumice usporedivši ga s licem njezine buduće šogorice Kate Middleton, kći princeze Anne Zarom Phillips, princezom Beatrice i Eugenie koje su se na listi smjestile od drugog do petog mjesta.

'Meghan ima gotovo savršeno oblikovan nos s rezultatom od 98,5 posto, njezin položaj očiju je savršeno pravilan i ima prekrasnu bradu srcolika oblika za kojom žene najviše žude', ističe doktor Julian De Silva otkrivši kako je Meghan Markle ostvarila rezultat od 87, 4 posto nakon metode mapiranja lica.

  • +43
Meghan Markle i princ Harry u Nottinghamu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na drugo mjesto smjestila se britanska miljenica Kate Middleton sa savršenošću lica u iznosu od 86, 8 posto.

'Na licu Kate Middleton ističe se savršen razmak između nosa i usana, kao i snažan razmak očiju. U odnosu na Meghan, Kate posjeduje slabiju bradu i čeljust, no dobiveni rezultati dokazuju zašto se smatra jednom od najljepših žena na svijetu', ističe kirurg, koji radi u londonskom Centru za naprednu kozmetičku i plastičnu kirurgiju lica.

  • +23
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Treće mjesto zauzela je kći princeze Anne, Zara Phillips čiji omjeri očiju, obrva, nosa, usana i čeljusti odgovaraju zlatnom rezu 81, 6 posto, dok se na četvrto mjesto smjestila princeza Beatrice od Yorka (80, 7 posto).

Neslavno zadnje mjesto na listi kraljevskih dama sa savršenim licem ponijela je sestra princeze Beatrice, Eugenie, čiji omjeri očiju, obrva, nosa, usana i čeljusti odgovaraju zlatnom rezu 79, 3 posto.