MODNA ŠAMPIONKA

Meghan Markle oduševila elegantnim stajlingom dostojnim princeze

08.03.2018 u 15:43

Bionic
Reading

Meghan Markle i princ Harry stigli su u Birmingham gdje su obilježili međunarodni dan žena. Kraljevski par koji će u svibnju stati pred oltar izazvao je ovacije okupljenih građana koji su par pozdravili za vrijeme njihove šetnje ispred zgrade Millennium Pointa, a posebno oduševljenje izazvala je lijepa Meghan koja je plijenila pažnju profinjenošću i trendi stajlingom

Okupljena javnost s oduševljenjem je dočekala princa i lijepu glumicu u Birminhgamu gdje je kraljevski par obilježio međunarodni dan žena. Uz pomoć svog zaručnika Meghan Markle je uljepšala dan jednoj djevojčici koju je princ Harry pozvao da izađe iz okupljene gomile i upozna se s njegovom budućom suprugom i vojvotkinjom od Sussexa.

33-godišnji princ upitao je 10-godišnju djevojčicu što želi postati kad odraste i potom je pozvao k sebi, a lijepa glumica nije odoljela slatkoj djevojčici pa joj je udijelila zagrljaj.

Ovo je jedan u nizu prvih službenih posjeta kraljevskog para otkako su svijetu obznanili zaruke, a nakon Birminghama, slijede putovanja u Nottingham, Brixton, Cardiff i Škotsku. Meghan i Harry doputovali su u Birmingham kako bi se susreli s lokalnim stanovništvom i s njima podijelili neke od svojih interesa u vidu službenih kraljevskih poslova.

Tijekom posjeta Birminghamu Meghan i Harry imali su vremena i za projekt kojemu je cilj naduhnuti mlade djevojke da se zainteresiraju za STEM predmete usmjerene na znanost, tehnologiju, inženjerstvo i matematiku.

  • +25
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U pratnji svog zaručnika te budućeg svekra, princa Charlesa i njegove supruge Camille, Meghan Markle je nedavno u potpunoj tajnosti primila sakrament krštenja, kako bi 19. svibnja mogla stati pred oltar i službeno postati dio kraljevske obitelji, a kako vrijeme odmiče, lijepa glumica, koja se zbog ljubavi odrekla karijere u Americi, osim svojom socijalnom osviještenošću, oduševljava i na modnom planu.

Lijepa Meghan nosila je elegantan tamnoplavi kaput od vune s bijelim obrubom. Kaput čija je cijena 2.750 kuna potpisuje američki brend J. Crew, a kaput je u svega nekoliko sati otkako su se pojavile fotografije kraljevskog para već rasprodan. Kao i uvijek, kada je riječ o kaputu s mogućnoću vezanja, Meghan je svoj kaput nosila u struku svezan u čvor.

  • +10
Meghan Markle stajlinzi u kaputima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

36-godišnja ljepotica nastavila je u elegantnom tonu tako što je ispod kaputa odjenula crne uske hlače (2.570 kn) rezane do iznad gležnja s potpisom modne kuće Alexander Wang, kako bi do izražaja došle elegantne Manolo Blahnik štikle od brušene kože (3.750 kn).

Zvijezda 'Suitsa' uz hlače je odjenula bijeli pulover od kašmira (1.400 kn) s potpisom brenda All Saints, a cjelokupan stajling ovog je puta začinila torbom u provjerenoj crnoj boji. Riječ je o Altuzzarinoj crossbody torbi modela 'Ghianda' (9.560 kn) koju je lijepa brineta nosila prema uvriježenom kraljevskom dress codeu, u ruci.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia