NEPOGREŠIV STIL

Ikona stila o kojoj svi bruje: 9 modnih pravila koja je Meghan Markle doktorirala

02.03.2018 u 12:59

Bionic
Reading

Meghan Markle osvojila je kraljevsku obitelj svojim američkim šarmom i karizmom, a svjetsku javnost svojim spektakularnim izgledom s naglaskom na osvježavajuće odijevanje, zahvaljujući kojem je već sad prestigla buduću šogoricu Kate Middleton. Sve ovo vrijeme pomno pratimo stajlinge lijepe crnke i bilježimo sve njezine modne trikove

Beskonačan popis modnih pravila djeluje nevjerojatno zastrašujuće, no ono što se trebamo zapitati je - što je zajedničko svim ikonama stila koje pamtimo kroz povijest? Odgovor na to pitanje je jednostavnost. Modne ikone poput Jackie O. Kennedy, Audrey Hepburn i princeze Diane dobile su svoju nasljednicu. Buduća vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, otkako se pridružila kraljevskoj obitelji u obveznom izvršavanju dužnosti, svojim odijevanjem neprestano dokazuje moć minimalizma i jednostavnosti.

Odlučili smo secirati odijevanje lijepe Meghan Markle i izdvojiti njezine bezvremenske trikove kojima se služi otkako se pojavljuje na kraljevskoj sceni. Ovo je devet modnih pravila koja će vam pomoći da kopirate stil Meghan Markle:

1. Oboružajte se bezvremenskim komadima

Crna dolčevita može se činiti kao dosadan izbor, no riječ je o odjevnom komadu koji pristaje uz apsolutno sve što vam padne na pamet i uvijek je sretno rješenje. Lijepa zaručnica princa Harryja, koja će sudbonosno 'da' izgovoriti 19. svibnja, uvijek se pouzda u nenametljive, klasične i bezvremenske komade koji ostavljaju dojam sofisticiranog, čistog i skladnog stila.

2. Uvijek u ormaru imajte crno odijelo

Potražite slim fit crno odijelo kakvo je Meghan Markle nosila početkom veljače i uskladite ga s bijelom košuljom i crnim elegantnim štiklama. Ovaj look vrlo lako može proći i u poslovnoj i u večernjoj varijanti, a odijelo danas možete pronaći po prihvatljivoj cijeni i u high street trgovinama ili ga možete dati šivati po mjeri.

  • +16
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

3. Uskladite modne dodatke

Vjerojatno ste primijetili kako Meghan vrlo vješto spaja modne dodatke i pazi da se slažu po boji. Šešir brenda Fascinator, torba s potpisom modne kuće Chloe te kožne rukavice i čizme koje je Meghan nosila na božićno jutro, pridruživši se toga dana kraljevskoj obitelji na misi u Norfolku, bili su iste boje konjaka.

4. Causal stajling uvijek svedite na minimum

Obična bijela košulja i skinny traperice u kombinaciji s pomno usklađenim balerinkama i praktičnom velikom torbom idealan su odabir za kavu, šetnju ili obilazak trgovina.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

5. Potražite cipele koje će stajlingu dati uglađenost

Meghan ima impozantnu kolekciju elegantnih špic štikli koje svaki stajling učine ženstvenim i seksi. Iako su crne štikle provjereni odabir, ono što svaka žena također mora posjedovati u ormaru su kvalitetan par nude štikli. Zašto? Zato što pristaju uz apsolutno sve, čak i kada crne štikle ne dolaze u obzir.

6. Investirajte u elegantnu i ženstvenu torbu

Lijepa glumica zna da detalji čine razliku. Meghan svoje nenametljive i jednostavne stajlinge voli začiniti modernim dizajnerskim torbama, poput one trobojne s potpisom škotskog brenda Strathberry, koju je uskladila s tamnoplavim kaputom kanadskog brenda Mackage, bež suknjom, crnom dolčevitom i visokim crnim čizmama od brušene kože.

  • +43
Meghan Markle i princ Harry u Nottinghamu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

7. Ne dvojite poigrati se trendovima

Ako je Meghan nešto dokazala, onda je to da se ne boji poigrati trendovima. Buduća vojvotkinja od Sussexa tijekom nedavnog posjeta Škotskoj zablistala je u efektnom zelenom kaputu s tartan uzorkom modne kuće Burberry. Riječ je o verziji kariranog uzorka koji je ove sezone doživio veliki modni povratak. Osim što je dokazala da voli začiniti svoj bezvremenski stil trendi komadima, Meghan zna koliko je važno posjedovati chic kaput koji će podignuti i najjednostavniji minimalistički stajling.

  • +15
Meghan Markle i princ Harry u posjetu Škotskoj Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

8. Ne bojte se pokazati malo kože

Iako Meghan mora paziti na dress code kako ne bi razljutila britansku kraljicu, to ne znači da ne može pokazati malo kože na pristojan način. Ljepotica je tijekom posjeta Cardiffu nosila karirani top koji je otkrio njezina ramena. Ovakav detalj svakako je poželjan ukoliko želite izgledati moderno, seksi i elegantno u isto vrijeme.

#meghanmarkle #princeharry

Objavu dijeli Meghan Markle (@meghanmarkle__)

9. Najjednostavniji trik kojim ćete začiniti svaki stajling

Ako ste ljubitelj kaputa, radije uvijek odaberite onaj na vezanje i zavežite ga u mašnu koja će cjelokupnom stajlingu dati chic moment. Umjesto mašne poslužit će remen kojim možete začiniti kaput, a pozitivna strana je i to što ćete time istaknuti struk.