Astro zanimljivosti

Ovo nije povoljno vrijeme za krupne poteze i nove veze

20.05.2017 u 12:26

Bionic
Reading

Astrološka predviđanja u obzir uzimaju sve od Mjeseca do zvijezda. Evo kakve vam promjene kretanja nebeskih tijela donose u narednom tjednu

Pod utjecajem Mjeseca u zadnjoj četvrti u Vodenjaku kraj ovog tjedna nije najbolje vrijeme za počinjanje većih projekata jer opadajuće Mjesečevo svjetlo simbolizira suženu svijest. Bavite se uobičajenim poslovima i držite se dobro poznatih ljudi i okolnosti. Svaki iskorak učinio bi vas pojačano nemirnim i oslabio vam koncentraciju. U takvom stanju duha bili biste podložniji pogreškama i propustima.

Ova se Mjesečeva faza odvija na 28 stupnjeva i 14 minuta Vodenjaka i tvori kvadrat sa Suncem na 28 stupnjeva i 14 minuta Bika. Najjače su zahvaćeni rođeni sredinom svibnja, kolovoza, studenog i veljače, odnosno krajem vladavine Bika, Lava, Škorpiona i Vodenjaka.

Odgodite ljubavne promjene

Ljubavni planet Venera i dalje je u Ovnu, a početkom tjedna naći će se u opoziciji s Jupiterom u Vagi. Sraz ovih planeta učinit će vas osjetljivijim na monotoniju i predvidljivost u vezi. Željet ćete više iskre i uzbuđenja od svog intimnog odnosa, ali nećete biti sigurni kako to ostvariti. Možda ćete osjetiti potrebu da upadljivim postupcima privlačite tuđu pažnju.

Početkom idućeg tjedna sukob Venere u Ovnu i Plutona u Jarcu unijet će u vaš život intenzivne emocije. Bilo da ste u vezi, bilo u fazi udvaranja, ljubomora i sebičnost porast će razmjerno strahu od ljubavnog suparnika. Ovo nije povoljno vrijeme za krupne poteze na sentimentalnom planu niti za početak novog prisnog odnosa jer bi bio rođen pod nesretnom zvijezdom.