ASTRO PROFIL

Bikove privlače novac i nekretnine, a slava im je sporedna

14.05.2017 u 07:06

Bionic
Reading

Bikovi se teško pokreću, no još se teže zaustavljaju. Poslodavci mogu se osloniti na postojanost i odanost Bika, kao i na njegove organizacijske vještine, što ga čini privlačnim zaposlenikom

Bik je pouzdan i odgovoran radnik s dobrim izgledima da izraste u glavni oslonac poduzeća. Dobar je organizator i planer, spremno surađuje i prilagođava se timu. Pomalo je trom i sporo se pokreće, no kad se baci na posao, nezaustavljiv je! Nažalost, teško odustaje i ako se njegov cilj pokazao neostvarivim.

Budući da izbjegava česte i nagle promjene, čvrsto se drži svoga poslodavca ili u najmanju ruku trajno ostaje u istoj branši. Odan je svojoj organizaciji i poslu pa je na visokoj cijeni kod nadređenih.

Od posla traži dugoročan i siguran izvor dohotka, dok mu je slava sporedna. San mu je imati vlastitu nekretninu, dovoljno uštedjeti za ranu mirovinu i potom plandovati do kraja života.

Najbolje mu leže poslovi koji zahtijevaju strpljivost, temeljitost i proračunatost. Rutina i monotonija uglavnom mu ne smetaju. Važnije mu je da ga nitko ne uznemirava ni požuruje.

Privučen novcu i nekretninama

Bik dobro upravlja novcem i rijetko se zalijeće u nerazumne troškove ili kredite pa je pogodan kadar za banke, investicijske fondove, burze i osiguravajuća društva.

Postojanost i odmjerenost čine ga idealnim za poziciju direktora financija, knjigovođe, blagajnika, prodavatelja osiguranja ili stečajnog upravitelja.

Uspješno upravlja portfeljima investicija, objašnjava prednosti police osiguranja, hvali nekretninu koju prodaje i precizno procjenjuje umjetnine, dragulje i druge vrijedne predmete.

Izvan svijeta financija mogao bi biti dobar glumac, pjevač, svirač, slikar, književnik, trgovac umjetninama, kozmetičar, kuhar, arhitekt, planer prostornog razvoja, dizajner interijera, proizvođač tepiha, cvjećar i poljoprivrednik.