ISPLATIVA INVESTICIJA

Ovo je uvjerljivo najjeftiniji modni komad koji pristaje uz apsolutno sve što imate u ormaru

11.06.2019 u 06:40

Bionic
Reading

Bez obzira koliko nas veselile nove kožne cipele, dizajnerska torba ili mala crna haljina, koje slove kao bezvremenski komadi, uvjerljivo najisplativija i istovremeno najjeftinija investicija zasigurno je obična bijela majica s kratkim rukavima. Ovo nije puko nagađanje, već činjenica! Pitate li modne stručnjake, ali i vodeće modne trendseterice čega u ormaru nikada ne manjka, svi do jednog reći će vam isto

Razlog zbog kojeg zaljubljenice u modu u svom ormaru uvijek imaju nekoliko običnih bijelih t-shirta taj je što ovaj odjevni komad pristaje uz apsolutno sve što možete zamisliti - od traperica do bajkovite tulle suknje od tila, a plus je i to što je bijeli t-shirt moguće kupiti gotovo u svakoj high street trgovini za simboličan novac.

6 načina na koje nositi bijelu majicu:

Bijela majica + traperice

Najobičnija bijela majica savršeno će se uklopiti u različite stajlinge, od odlaska na vježbanje do elegantnih večernjih kombinacija. Ne treba čak ni puno mozgati oko slaganja outfita - traperice, statement štikle i bijela majica jednostavna su formula za večernji izlazak, dok kao dnevnu varijantu štikle možete zamijeniti tenisicama.

  • +7
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bijela majica + odijelo

'Sigurno ste sto puta pomislili kako je stvarno vrijeme da napunite ormar bazičnim komadima, a ne da svaki put prije izlaska bezuspješno prekapate po odjeći u potrazi za običnom bijelom majicom. Ovo proljeće je pravo vrijeme za to jer je bijeli t-shirt od nebitnog komada postao jaaaako bitan. Naime, upravo će on na najbolji način klasično odijelo učiniti cool kombinacijom za špicu i izlaske, a možete ga upotpuniti zlatnim ili nekim drugim upečatljivim nakitom', sugerirala je našim čitateljicama dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

Bijela majica + kožne hlače

Doista ne možemo pronaći riječi kojima bismo objasnili koliko su bijela majica i crne kožne hlače dobra kombinacija. Sasvim dovoljno objašnjenje dobit ćete bacite li pogled na stajling Victorije Beckham. Bivša spajsica i modna dizajnerica, koja slovi za jednu od najbolje odjevenih žena na svijetu, uistinu zna kako pogoditi 'u sridu'. Ovaj jednostavan stajling izgleda toliko cool i moćno da u njemu zasigurno nećete proći neprimijećeno.

Bijela majica + neutralne nijanse

Ove bajkovite kombinacije koju je na crvenom tepihu isfurala Janet Jackson ne bi se posramila ni slavna ikona stila Jackie O. Kennedy. Ukoliko ipak želite ležerniju varijantu, bijela majica savršeno će se stopiti s neutralnim bojama kao što su bijela, crna, smeđa i bež, ove sezone apsolutna pobjednica među bojama.

Bijela majica + tregerice

Tregerice su stilski vrlo slične trapericama, osim što u konačnici izgledaju puno upečatljivije i ležernije. Glumica Diane Kruger začinila je bijelu majicu i crne tregerice efektnom maramom te oksfordicama Stelle McCartney na punu petu.

Bijela majica + haljina

Modna opsesija 90-ima donijela je pregršt zaboravljenih trendova, a jedan od njih je i kombinacija bijele majice i slip haljine, kojom su opsjednute brojne slavne trendseterice. Trgovine su preplavile efektne slip haljine, posebice one od satena, koje se mogu pronaći u svim bojama i uzorcima.