ŽENSTVENO I ŠIK

Prozračne bluze kao stvorene su za dugo, toplo ljeto, a mi smo odabrali najljepše

08.06.2019 u 15:51

Bionic
Reading

Poput haljina, lepršave bluze postale su sinonim toplih mjeseci u godini, a i ove sezone uvjerljivo vladaju aktualnom modnom ponudom na policama trgovina

Prozračne, lepršave i razigrane, bluze namijenjene aktualnoj sezoni stižu u mnoštvu boja, uzoraka, modela i stilova.

Satenske inačice, one inspirirane boho stilom odijevanja te elegantni, prozirni modeli od sjajne organze slove za najpopularnije, o čemu dovoljno svjedoči aktualna ponuda na policama trgovina, poput proljetnih stajlinga modnih ovisnica na društvenim mrežama.

Svim navedenim modelima zajednički je upečatljiv izgled, ponekad zbog intenzivne boje ili uzorka, a ponekad zbog kroja u znaku predimenzioniranih puf rukava i detalja poput veza i volana.

Poput male crne haljine, bijela košulja smatra se velikim modnim klasikom i must have komadom u ormaru svake žene, a proljetna i ljetna sezona još jednom stavljaju fokus na njezinu podjednako svestranu, no romantičniju alternativu – bijelu bluzu. Njezine nove interpretacije uključuju sve od modela s decentnim detaljima, poput naglašenih rukava i obruba, do statement modela koje krase raskošni čipkasti detalji i volani.

Ukoliko se uskoro planirate počastiti novom bluzom koja će izmamiti brojne poglede, zavirite u galeriju i otkrijte kakvi se sve modeli kriju u bogatoj ponudi omiljenih high street trgovina.

  • +52
Bluze Izvor: Promo fotografije / Autor: promo