SVIĐA LI VAM SE?

Ovo je najpoželjnija frizura sezone

27.04.2017 u 11:40

Bionic
Reading

Glumicu Katie Holmes uglavnom pamtimo s dugom kosom, no čini se kako je napokon došlo vrijeme za promjenu. Slavna je glumica pokleknula pred trendom kratkih frizura koje su ove sezone sveprisutne kako u Hollywoodu tako i na ulicama te se prepustila u ruke slavnog frizera, a ovo je rezultat njegova rada

Baš kao i Selena Gomez, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Jennifer Lopez te mnoge druge slavne, i Katie Holmes odlučila je skratiti kosu, jer kratke su frizure ove sezone apsolutni must have.

Američkoj slatkici dosadila je duga kosa koju njeguje još od tinejdžerskih dana te se odlučila na promjenu frizure. Razbarušena kratka kosa do brade ili ramena osvojila je holivudsku A-listu.

Za vrijeme Tribeca Film Festivala glumica je javnosti otkrila svoj novi look te zaradila same pohvale. Iako je oduvijek bila pobornica duge kose, Katie je konačno popustila pred najnovijim trendom kada je riječ o proljetnim frizurama te se predala u ruke slavnom frizeru DJ Quinteri.

'Chop, chop. Nova frizura Katie Holmes', napisao je Quintero ispod fotografije na kojoj se svježe ošišana glumica sprema za Chanelov domjenak na filmskom festivalu.

Bez obzira na to je li riječ o kraćem bobu ili pak razbarušenoj frizuri srednje dužine, ekstenzije i dugačku kosu do guzice više nitko ne želi nositi. Želite li i vi promjenu, ovakvom frizurom definitivno nećete pogriješiti. Osim što je funkcionalna i laka za održavanje, lakše ju je i stilizirati po želji.

Ako se odlučite za bob, evo nekoliko prijedloga u videu ispod kako možete stilizirati svoju novu frizuru.

Pet načina stiliziranja boba Autor: YouTube/Erin Rose