SAVRŠEN ODABIR

Zanosna Katie Holmes briljirala na crvenom tepihu

10.02.2017 u 18:00

Bionic
Reading

Iako zna podbaciti na crvenom tepihu, odabirom Marchesine haljine iz kolekcije proljeće/ljeto 2013 u boji burgundca, Katie Holmes privukla je sve poglede, koji su s odobravanjem pratili svaki njezin korak. 38-godišnja glumica uz haljinu je uskladila i frizuru, a sve je zapečatila ružem za usne koji je savršeno pristajao uz cjelokupni styling

Holivudska glumica Katie Holmes bila je domaćica AHA Go Red for Women Red Dress Collection. Riječ je o ekskluzivnom događaju u organizaciji udruge The Heart Truth, koja pokušava osvjestiti javnost o kardiovaskularnim bolestima s kojima se susreću žene, a na ovom eventu okupili su se top dizajneri, modeli i slavne osobe koje podupiru ovu hvalevrijednu akciju.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Montaža/ tportal / Mihaela Maras

38-godišnja glumica zablistala je u Marchesa haljini boje burgundca ukrašenoj kamenjem iste nijanse. Haljina koju je odabrala našla se u kolekciji Marchesa za proljeće/ljeto 2013. godine i zbog resica vraća nas u duh prošlih vremena, točnije 20-ih godina prošlog stoljeća. Kako bi haljina još više došla do izražaja, zanosna Katie Holmes kosu je stavila u nisku, neurednu pundžu, a jedino je usne istakla bojom ruža koji je savršeno odgovarao uz haljinu.