MAMINA PRINCEZA

Katie Holmes o snažnim djevojčicama i ženama

17.11.2016 u 22:30

Bionic
Reading

Nakon razvoda od holivudskog glumca Toma Cruisea Katie Holmes smanjila je pojavljivanje njihove desetogodišnje kćeri Suri Cruise u javnosti. Isto tako, na svoje profile na društvenim mrežama stavlja samo svoje fotografije, a ukoliko objavi pokoju sa Suri, na njoj se ne vidi njezino lice. Ipak, prije dva dana Katie je objavila fotografiju Suri i njezine prijateljice kako prave kolače, a uz nju je ostavila dirljivu posvetu

Otkako se prije četiri godine rastala od glumca Toma Cruisea, Katie Holmes rijetko eksponira njihovu desetogodišnju kćer Suri Cruise, unatoč tome što je, otkako se rodila, konstantno bila u medijima. No nakon razvoda glumica je odlučila na svoje profile na društvenim mrežama stavljati isključivo sebe i svoj rad, a ne svoje dijete. Ipak, to se promijenilo prije dva dana, kada je ipak na svom Instagramu objavila jednu fotografiju.

Na njoj se nalazi desetogodišnja Suri s prijateljicom te prave kolače, a uz nju je Katie napisala: 'Snažne male djevojčice koje će postati snažne žene. Trebamo se boriti da našoj djeci ostavimo bolji svijet.' Malena Suri se iz preslatke curice pretvorila u lijepu djevojčicu, na koju je Katie itekako ponosna.

Strong little girls that will become strong women. Let's keep fighting to make it a better world for our children❤️

Fotografiju objavljuje Katie Holmes (@katieholmes212)

Jedna od rijetkih fotografija Suri Cruise na Instagramu Katie Holmes


#blessed #goodnight #gratitude #happybirthdaymom #family #love ??????

Fotografiju objavljuje Katie Holmes (@katieholmes212)

Ako i objavi fotografije kćeri, na njima se ne vidi njezino lice


I pojavljivanja u javnosti svoje kćeri Katie je svela na minimum


Suri Cruise postala je prelijepa desetogodišnja djevojčica