dosadila im igra skrivača

Katie Holmes i Jamie Foxx više ne žele skrivati svoju vezu

14.04.2017 u 11:46

Bionic
Reading

Izvori bliski ovom paru otkrili su američkim medijima da je Katie Holmes dosadilo skrivati vezu s Jamiejem Foxxom. Par koji je zajedno od 2013. godine do sada je vješto izbjegavao paparazze vozeći se u automobilima sa zatamnjenim staklima, no čini se da će se to uskoro promijeniti jer su se pojavile njihove prve zajedničke fotografije

Čini se da je došao kraj skrivenim ljubavnim sastancima dvoje holivudskih glumaca - Katie Holmes i Jamieja Foxxa. Iako su u vezi od 2013. godine, tek sada su odlučili izaći u javnost. Nakon što su snimljeni na večeri u New Yorku izvor blizak paru dojavio je US Weeklyju da im je dosta skrivanja, a navodno planiraju i putovanje u Europu.

Razlog zbog kojeg su se do sada skrivali navodno se krije u tome što je 38-godišnja glumica strahovala od komentara javnosti te su u posljednje četiri godine vješto izbjegavali paparazze. Par je zajedno dočekao 2017. godinu u Miamiju, a nedugo prije toga, povodom rođendana Katie Holmes, boravili su u Meksiku.

'Sve su radili da ih se ne bi zajedno fotografiralo. Čak su putovali u odvojenim automobilima sa zatamnjenim staklima, ulazili u hotele na sporedne ulaze i do apartmana stizali tajnim liftovima', otkrio je izvor. No čini se da im je dosadilo konstantno planirati i igrati se skrivača.

Stoga su se svi iznenadili početkom travnja, kada su uživali na večeri u njujorškom restoranu, a samo dan kasnije Foxx je odletio za Budimpeštu te nastavio sa snimanjem filma 'Robin Hood: Origins'.