NEODOLJIVI BOB

Ovo je najpopularnija frizura u 2020., a mi znamo koji stil najbolje odgovara vašem obliku lica i tipu kose

02.07.2020 u 16:05

Bionic
Reading

Ako još uvijek niste isprobali bob frizuru, vrijeme je da to pothitno promijenite. Neodoljivi bob, koji dolazi u nekoliko varijanti, ponovno je broj jedan frizura godine, a mi znamo kako odabrati stil koji najbolje odgovara vašem obliku lica

Naša opsesija bob frizurom ne jenjava otkako je prije nekoliko sezona izazvala 'bum'. Vama koji imate bob sigurno znate da ga je bilo teško održavati u izolaciji, no sada kada su saloni otvoreni, ponovno je ova frizura dospjela u centar pažnje. Moderan, osvježavajući i pomalo seksi bob koji briše godine s lica i ove je godine proglašen najpoplarnijom frizurom.

Proteklih nekoliko mjeseci nagledali smo se francuskog boba, asimetričnog boba, mikro boba, dužeg boba i valovitog boba pa nije ni čudo da nam je teško odlučiti se koji nam je draži.

Razlozi zbog kojih je toliko popularan su to što se lako prilagođava svakom obliku lica, izgleda vrlo chic i uredno, lako se održava, a s njim ćete i izgledati deset godina mlađe.

Ako imate okruglo lice, odlučite se za bob koji završava bliže okovratniku kako bi vam produžio lice. Onima sa srcolikim licem predlažemo super kratki bob koji će naglasiti čeljusnu liniju i jagodice, a ako imate četvrtasto lice, ošišajte se do ispod čeljusti. Ukoliko imate lice ovalnog oblika, imate sreće, jer možete izabrati bilo koji bob.

Ako imate dugačak vrat, također možete birati koj dužinu boba želite. Međutim, što je kraći vrat, bob mora biti klasičniji. Da ne bi skratili vrat, pazite da bob bude do čeljusti ili iznad.

Koji bob je najbolji izbor za vas, uvjetuje i tip kose. Ženama koje imaju prirodno gustu kosu preporučuje se duži i po mogunosti stepenasti bob. S druge strane, ženama koje imaju tanku i ravnu kosu najbolje pristaje klasičan, ravno rezani bob.

Ako je vaša kosa kovrčava, zamolite frizera da vam kosu reže na suho, kako biste zajedno najbolje definirali džinu koju želite. Također, kovrčavi bob uvijek izgleda bolje kada je odrezan u slojevima.

Za razliku od dužih frizura, bob zahtijeva puno više pažnje i feniranja, stoga koristite preparate koji štite kosu od topline, a ako ne znate za koji bob se odlučiti, nastavku pogledajte bob frizure poznatih ljepotica.