VOLI SKUPOCJENE KOMADE

Ovim je izdanjem uspjela nadmašiti samu sebe: Melania Trump Bijelom kućom prošetala u suknji od 53 tisuće kuna

13.02.2020 u 10:16

Bionic
Reading

U Bijeloj kući američki predsjednički par Trump ovoga je puta imao priliku ugostiti predsjednika, Lenina Morena koji se u Washingtonu pojavio u društvu supruge, 66-godišnje prve dame Rocío González Navas

U ulozi domaćice ekvadorskom predsjedničkom paru u Bijeloj kući, 49- godišnja Melania Trump plijenila je pozornost u još jednom u nizu besprijekornih izdanja kojim je zaradila titulu jedne od najbolje odjevenih prvih dama na svijetu.

Sa 66- godišnjom prvom damom Ekvadora i poslovnom ženom, Rocío González Navas, Melania je odmjerila modne snage u kombinaciji kojom je dominirao jedinstveni model pencil suknje ukrašene efektnim zmijskim uzorkom.

Kako se saznaje, riječ je o modelu s potpisom luksuznog talijanskog brenda Salvatore Ferragamo, čija je cijena originalno iznosila vrtoglavih 53 tisuće kuna, a premijerno je predstavljen u sklopu kolekcije proljeć/ljeto 2018. godine.

Kako je vidljivo iz fotografija ovog komada na stranicama modnih trgovina, Melania je spomenutu suknju uz dugogodišnjeg stilistu i modnog dizajnera Hervea Pierrea odlučila doraditi po svojoj mjeri izrezavši svjetlo smeđi materijal svile, koji se nazirao u formi podstave.

Melania Trump i prva dama Ekvadora, Rocio Gonzales Navas Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Skupocjenu i upečatljivu suknju Melania je kombinirala uz klasičnu bijelu vestu i, preko ramena, ležerno prebačeni kaput svjetlo zelene boje, dok se po pitanju obuće i ovoga puta odlučila za omiljene salonke s dodatkom stiletto potpetice u verziji od prljavo ružičaste brušene kože.