NOĆNE PTICE

Ovi horoskopski znakovi imaju najveći problem s nesanicom

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 21.12.2020 09:49
  • Objavljeno 20.12.2020 u 08:10
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: MICROGEN IMAGES / Sciencephoto / Profimedia

Nesanica je gadna i raširena boljka. Dokaz je golema potrošnja sredstava za smirenje i uspavljivanje diljem razvijenog svijeta. Stručnjaci kažu da stres, navala informacija i brz ritam promjena imaju neke veze s tim. Po iskustvu astrologa, nesanica najjače pogađa sljedeća tri znaka

Blizanci

Nositelj zlatne medalje za nesanicu i vlasnik najaktivnijeg mozga u zodijaku. Budući da se zanima za mnogo raznolikih tema i druži s velikim brojem ljudi, um mu je stalno prepun rasporeda obaveza, prikupljenih podataka, otvorenih pitanja, vođenih razgovora, planova za buduća druženja, priprema argumenata za rasprave... A to su samo sadržaji koji mu se vrzmaju mislima ako NEMA nikakvih problema. Ako je zbog nečeg zabrinut, udvostručite sve navedeno. Pomogle bi mu vježbe opuštanja ako mu ne budu predosadne.

  • +2

Courteney Cox horoskopski je Blizanac, rođena 15. lipnja 1964. godine

Izvor: EPA / Autor: ANDREW GOMBERT

Vodenjak

Ne želi propustiti ništa važno: prezentaciju nove tehnologije, reviju avangardne odjeće, okupljanje dobrotvorne udruge, prosvjede protiv konzervativaca, žučnu raspravu na internetu ili dobar stari tulum. Da bi bio uključen u akciju, mora što duže biti budan. Ako propusti nešto za njega značajno, grize se iznutra i vodi žučne razgovore sam sa sobom (većinom u mislima). A to opet znači da je budan. Kako god okrenete, Vodenjak ne spava dovoljno, osim kad je slomljen zbog silne aktivnosti. U tom slučaju provodi 36 sati onesviješten, nakon čega se vraća starom, nezdravom ritmu.

  • +4
  • +1

Christian Bale horoskopski je Vodenjak, rođen 30. siječnja 1974. godine

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Djevica

Djevičin planet vladar je Merkur, kao i Blizančev. To znači radoznalost i puno dnevne komunikacije, ali i težnju redu, čistoći, preciznosti. Ne samo u stanu i uredu, nego i u poslovima, potrošnji, prehrani, odnosima. A to kao posljedicu donosi - nesanicu. Da bi dovela sebe i svoju okolinu u zadovoljavajuće stanje i održavala ga takvim, mora ulagati puno truda i vremena. Budući da uvijek nešto nedostaje da bi stanje bilo optimalno, prisiljena je višekratno sve provjeriti. Brojne svakodnevne obaveze zahtijevaju izradu preciznog dnevnog rasporeda i procjenu troškova. Djevica provodi većinu analitike i planiranja noću pa je misterij kako uopće zaspi.

  • +4
  • +1

Beyonce je horoskopska Djevica, rođena 4. rujna 1981. godine

Izvor: Profimedia / Autor: GP/MPI / Capital pictures / Profimedia

Još žrtava nesanice: Vaga i Škorpion. Ribe i Rak osciliraju između razdoblja zabrinjavajuće dugih bdijenja i spavanja.