BB EYEWEAR

Ove retro naočale sigurno ćete obožavati

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 05.11.2018 13:49
  • Objavljeno 05.11.2018 u 12:53
Ivana Mišura

Ivana Mišura

Izvor: Profimedia / Autor: Anita Nadj

Dokaz da nošenje dioptrijskih naočala može biti savršen modni dodatak, a ne samo pomagalo, nova je kolekcija Borisa Banovića, koja svojim retro i urbanim štihom stvara savršenu sinergiju sa svakim licem

Inspiraciju za ovu kolekciju, Boris je pronašao u starim bondovskim filmovima. Frames kolekcija je odvažna i klasična, ali ipak trendovska i odlično se uklapa u svaki stajling.

Ivana Delač, Ana Miščević, Paola Valić Bekić, Ivana Mišura te mnogi drugi imali su zadovoljstvo prvi isprobati nove kolekcije.

  • +4
  • +1

Nova kolekcija dioptrijskih okvira BB eyewear Borisa Banovića i Frames

Izvor: Promo fotografije / Autor: Anita Nadj

Po prvi put u Hrvatskoj, gosti su mogli isprobati i virtualnu 3D aplikaciju za isprobavanje naočala koja samom isprobavanju i traženju daje jednu sasvim novu dimenziju. Aplikacija koristi state-of-art tehnologiju s ciljem rješavanja stvarnih problema koji šoping naočala donosi.

Također, aplikacija za virtualno isprobavanje, dovest će kupovinu naočala na jednu novu razinu jer nudi kupcima isprobavanje okvira pod njihovim uvjetima i u njihovo vrijeme.

Ovakav revolucionarni način i samu aplikaciju jedini u Hrvatskoj uvodi framespage.com, a brandovi koji se mogu isprobati su Boris Banović & Frames. Ako ste u potrazi za novim naočalama ili se tek trebate odlučiti za svoj prvi par, ovo je odličan način za nabavu istih.

Svima koji se odluče na kupnju Boris Banović & Frames naočala, osiguran je popust od 15% za koji se koristi kod BBF15, a vrijedi do 15.11.2018.