protiv tradicije

Meghan Markle još jednom odbila slijediti stroga modna pravila kraljice Elizabete

05.11.2018 u 09:46

Bionic
Reading

Prema saznanjima, članicama kraljevske obitelji nije dozvoljeno nositi upečatljive i žarke nijanse lakova za nokte. Naredba je to kraljice Elizabete II koja tako nešto smatra neprimjerenim vojvotkinjama i princezama

Dobro je poznato to da kraljica ne voli modna eksperimentiranja i zbog toga je od dolaska na vlast uvela određena pravila odijevanja i dotjerivanja.

Osim brojnih smjernica u odijevanju kao što su obvezno nošenje prozirnih čarapa, cipela na visoku petu, malih torbica, haljina pristojne dužine i izbjegavanja hlača, na službenim prijemima, ženski dio kraljevske obitelji mora paziti i na make up.

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uključuje to minimalno šminke, ali i određene kriterije pri odabiru laka za nokte. Umjetni, predugi i bojom upečatljivi nokti trebaju se izbjegavati.

Zato primjerice kraljica Elizabeta i Kate Middleton biraju nude nijansu laka Essie pod nazivom 'Ballet Slippers', odnosno 'baletne papučice', a koja se s lakoćom uklapa u dnevne ili večernje stajlinge. Isto smo doživjeli i od Meghan Markle koja je u studenom 2017. preselila u Kensingtonsku palaču.

Nekadašnja američka glumica do tada je voljela eksperimentirati s lakovima za nokte. Nosila je tamne nijanse, crne, a ponekad i crvene nokte. Kako bi udovoljila kraljici prestala je s time, ali izgleda ne u potpunosti.

Prilikom posljednje turneje po Australiji i Oceaniji, Meghan je na jednom od angažmana morala izuti štikle, kada su do izražaja došla njezina stopala i crveno nalakirani nokti.

Izgleda da se Meghan teško privikava na baš sva stroga kraljevska pravila pa neke pokušava zaobići.