torbe košare

Ove chic torbe godinama su opsesija Francuskinja i najveći ljetni trend

08.06.2023 u 18:27

Bionic
Reading

Torbe košare omiljeni su ljetni dodatak chic Francuskinja, a zbog svoje elegancije i praktičnosti zaludile su i ostatak modnog svijeta

Torbe od rafije i slame godinama su jedan od najomiljenijih modnih dodataka koji daje dozu chica svakom stajlingu. Posebno su omiljene Francuskinjama, a one se u toplijim mjesecima ne odvajaju od specifičnog modela - torbi košara.

Ako samo proletite feedovima društvenih mreža trendseterica, a posebno francuskih modnih ovisnica, uočit ćete koliko je maha uzeo ovaj trend koji obožavaju apsolutno svi. Popularnost torbi košara počela je rasti još 2017. godine, kada je Loewe oživio svoju torbu Raffia Basket, a ako je suditi prema aktualnoj potražnji, vrhunac će doživjeti upravo ovog ljeta.

  • +12
Loewe tote torbe Izvor: Profimedia / Autor: Loewe Promo

Torbe košare osvajaju na prvu chic dizajnom te iznimnom praktičnošću - u njima možete ponijeti baš sve što vam može zatrebati u danu. Iako su primarno nastale kao torbe za plažu (upravo zato što su sposobne ponijeti velike količine stvari na elegantan način), proteklih sezona sve ih češće viđamo u sklopu street style outfita jer imaju sposobnost podići baš svaki look na novu razinu.

Naime uspješno će podići i najležerniji stajling, poput klasične kombinacije traperica i majice kratkih rukava, a potpuno neodoljivo će izgledati stilizirane s lepršavom ljetnom haljinom i, primjerice, cipelama s potpeticama od rafije.

S obzirom na njihovu popularnost, ne čudi to što je ponuda najpoželjnijih brendova bogata modelima u raznim dimenzijama, materijalima i bojama, uslijed čega ćete sigurno pronaći baš onaj koji savršeno pristaje vašem stilu.

  • +9
Torbe košare Izvor: Promo fotografije / Autor: Muun promo