novi hit

Prekrasan model: Ovu torbu trenutno žele sve trendseterice

26.05.2023 u 13:36

Bionic
Reading

Na modnom radaru pojavio se novi najpoželjniji modni dodatak – torbica Vela. Dizajn torbe koja se savršeno uklapa u ljetne stjalinge potpisuje brend Etro i srca trendseterica i 'it' djevojaka osvaja vječnom talijanskom elegancijom

Talijanska modna marka Etro predstavlja neobične tkanine u paisley stilu, a među svojim je obožavateljima dobro poznata po tradicionalnom, kultnom dizajnu. U redove obožavatelja brenda ubrajaju se poznate influencerice kao što su Chiara Ferragni i Caro Daur.

Nedavno je, međutim, jedan poseban Etro dizajn uvijek uočen na modnim ikonama. Riječ je o Vela torbi, najnovijoj hit torbi za trendi ljeto 2023.

Što Vela torbu čini tako posebnom

Kreativni direktor Etroa, Marco De Vincenzo, nije bez razloga odabrao naziv 'Vela' za ovu kožnu torbu. Naime, to na talijanskom znači jedro, a sicilijanski dizajner za svij dizajn inspiraciju je crpio iz pomorstva. Tako je kreirao trendi torbu za 2023. godinu s konturama koje podsjećaju na jedro zahvaćeno vjetrom.

Inače, De Vincenzo je kreativni direktor Etra od 2022., a ovo je prva torba koju je kreirao za talijansku modnu kuću. No, sudeći po uspjehu, vrlo vjerojatno ne i posljednja.

Nova trendi torba 2023 iz Etra dostupna je u različitim, elegantnim bojama – od čokoladno smeđe do crne. Ovisno o sezoni, dodaju se i nove boje.

Najprepoznatljivije obilježje ovog hit modnog dodatka nalazi se na prednjoj strani torbe, a riječ je o kopči u obliku slova V s medaljonom s ugraviranim logom brenda i pegazom. Zahvaljujući dvostrukim ručkama, torbica se može nositi preko ruke, na ramenu ili prebačena preko tijela.

Vela torba brenda Etro zapela je za oko brojnim zvijezdama modnog dijela Instagrama. Tako, osim Chiare Ferragni, i mnoge druge modne zaljubljenice poput Caro Daur, Tame McPherson ili TingTing Lai u garderobi već imaju svoj primjerak.