LUKSUZ BY FALKENSTEINER

Ovako izgleda savršen apartman na skijalištu

20.12.2013 u 08:00

  • +5

Edelweiss apartmani, Katschberg, interijeri

Izvor: Promo fotografije / Autor: Falkensteiner

Bionic
Reading

Za većinu kuća s bazenom od 2000 kvadrata, wellness centrom, dječjom igraonicom i osobnim kuharom predstavlja luksuz koji podsjeća na holivudske filmove. Međutim, potreba za uvođenjem inovacija na tržište nekretnina doprinijela je kreiranju novog koncepta življenja od strane hotelskih lidera, koncepta koji u obiteljski dom inkorporira najkvalitetnije hotelske usluge

Tvrtka Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG (FMTG) ponudila je tzv. premium living koncept na tržištu nekretnina, koji objedinjuje inovativna arhitektonska rješenja, luksuzne interijere, sigurnost investicije i vrhunske lokacije.

Jedan od takvih projekata budućnosti su i alpske Falkensteiner Edel:Weiss rezidencije, koje osim futurističke arhitekture i modernog dizajna, omogućavaju vlasnicima da kupovinom opremljenog stana dobiju dodatne pogodnosti i ostatak života provedu kao na godišnjem odmoru.

Smještene na Alpama u Katschbergu, rezidencije Edel:Weiss dio su Falkensteiner Premium Living programa, koji nudi jedinstveni spoj obiteljskog doma i hotelske usluge od 5 zvjezdica. Luksuzni planinski kompleks sagrađen je na visini od 1.650 metara, okružen je prirodom, a u njegovoj blizini su i poznata Koruška jezera.

Rezidencije raspolažu sa 64 apartmana i to – 23 apartmana veličine 55 kvadratnih metara, 29 apartmana od 90 kvadratnih metara, 10 apartmana od 120 kvadrata, kao i penthouse od 200 kvadratnih metara. Svaki od stanova je moguće kupiti, a uz dobro organiziran program najma vlasništvo nad jednom takvom nekretninom može donijeti i zaradu.

Premium Living – najviša kvaliteta življenja i maksimum udobnosti

U ponudi luksuznih rezidencija tokom zime svim gostima na raspolaganju su škola skijanja, iznajmljivanje ski opreme, a nadomak hotela prostire se više od 60km staze za zimske sportove. Za ovisnike o adrenalinu, dostupno je i noćno skijanje te bordanje, dok su u ponudi i klizanje, curling, kao i vožnja zimskim kočijama.

U prvim proljetnim i ljetnim danima, skije je moguće zamijeniti štapovima za planinsko i nordijsko pješačenje ili palicom za golf, a za ljubitelje rijeka na raspolaganju su rafting i vožnja kanuom, kao i pecanje. Jedan od popularnih vidova razgledanja Alpa u posljednje vrijeme je i segway kojim se možete voziti po prohodnim planinskim stazama.

Kada je reč o hedonizmu u rezidenciji, na više od 2.000 kvadratnih metara prostiru se saune, bazen sa toplom i hladnom vodom, solariji, sobe za masažu, kao i privatni SPA za dvoje.

Posebna zanimljivost kompleksa je i SPA za djecu opremljen toboganima na vodi, bazenima za bebe, kao i saunama za mališane. Svim roditeljima na raspolaganju je i cjelodnevna usluga čuvanja djece od 3 do 16 godina. Prepoznatljiv pečat je i Falkyland kreativni prostor za djecu, koji je neizostavni dio svih objekata FMTG grupacije namijenjenim obiteljima.

Budući da su luksuzni stanovi mnogima druga kuća, osoblje Edel:Weiss rezidencija osiguralo je dvadesetčetirisatnu uslugu brige o apartmanu u odsustvu vlasnika. Zaštitni sustav je jak i dodatno osiguran nadzorom, a na raspolaganju je i redovan obilazak stana. Klijent ima mogućnost i da najavi svoj dolazak unaprijed, kako bi ga „dom“ čekao spreman i čist.

Rezidencije Senia – izvor hedonizma na hrvatskom poluotoku Punta Skala

Oni koji žele posjedovati 'djelić vlastitog raja na zemlji' rješenje će pronaći u rezidencijama Senia. Luksuzno ljetovalište smješteno je na našem poluotoku Punta Skala u blizini Zadra. Tim projektom obuhvaćeno je 187 luksuznih apartmana, sa čijih se prostranih balkona pruža pogled na more. Vlasnicima je na raspolaganju korištenje infrastrukture resorta Punta Skala, u okviru kojih su smješteni Falkensteiner Hotel & Spa Iadera sa pet zvjezdica i Falkensteiner Family Hotel Diadora sa četiri zvjezdice. Posebna pogodnost za sve kupce su specifična arhitektura i dizajn zelenih apartmana, koncept održivosti sa pogonom za pročišćavanje vode i potpuno biološkim sustavom za pročišćavanje otpadnih voda, kao i jedinstvena lokacija na obali mora.

Falkensteiner Michaeler Tourism Group - više od pola stoljeća uspjeha

Renomirani austrijski lanac hotela Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG) svoje poslovanje je započeo prije više od pola stoljeća u maloj obiteljskoj gostionici u Južnom Tirolu. Bračni par Maria i Josef Falkensteiner predano su radili kako bi ostvarili svoje snove i pružili najbolju uslugu svim gostima tog kraja. Poslije smrti Josefa Falkensteinera, posao su naslijedili njegovi sinovi Erich i Andreas. Braća Falkensteiner ubrzo su proširili obiteljski biznis i otvorili hotele i u drugim europskim državama.

Od obiteljske gostionice sa sedam kreveta FMTG danas posjeduje više od 4.485 hotelskih soba i 251 luksuzan apartman u šest europskih zemalja. Tokom godine Falkensteiner zabilježi više od 1.5 milijuna noćenja, i nekoliko stotina tisuća gostiju iz cijelog svijeta. Austrijska grupacija danas zapošljava više od 1.700 ljudi iz 31 zemlje u svijetu, a u planu je i otvaranje novih hotela.

Inače, Falkensteiner hoteli poznati su i po Welcome Home filozofiji, koja podrazumijeva podređenost misiji da svaki gost hotela ima osjećaj kao da je kod svoje kuće.