DOBAR IZBOR

Ovako dobar stajling dugo nije imala: Čizme ili kaput – teško je odlučiti koji je modni komad na J.Lo bolji

24.01.2022 u 09:55

Bionic
Reading

Jennifer Lopez trenutno ima pune ruke posla oko promoviranja svog novog fila 'Marry me', a u Los Angelesu pokazala je sjajan zimski stajling. Čizme, suknja ili kaput – doista je teško odlučiti koji je modni komad na J.Lo bolji

Tijekom posjete Sunset Plazi slavna pjevačica i glumica, ali i članica žirija showa 'American Idol' pokazala je upečatljiv dnevni stajling. Jennifer Lopez inače je vrlo teško uhvatiti ne dotjeranu, a njezine odjevne kombinacije pršte ženstvenošću i zavodljivošću, slaveći obline ženskog tijela. No, ovoga puta J Lo je posegnula za nešto 'strožim' stajlingom i nije pogriješila.

Crno-crveni karirani kaput s crnom kožnom kragnom dominirao je stajlingom, a ispod njega se krila pomno osmišljena kombinacija. Bezvremenskim stajlingom vladala je slojevitost, pa je tako Jennifer ispod kaputa nosila klasičnu crnu majicu, idealan dodatak baš svakoj kombinaciji, a uparila ju se s plisiranom minicom u istog kariranog uzorka kreirajući istovremeno modni trenutak 90-ih i preppy stila.

Svestranu modnu kombinaciju upotpunila je zlatnim naušnicama i nježnim ogrlicama, kao i parom sunčanih naočala modnog brenda Isabel Marant. Uz to preko ramena nabacila je još neobjavljenu crnu kožnu verziju Coachove prošivene torbe Studio koja sadrži kožni remen s lančićem.

Kada je riječ o cipelama, J.Lo je igrala na sigurno i posegnula za parom vječnih, visokih crnih kožnih čizama. Ovakav model koji seže do koljena, zaobljenih vrhova te s četvrtastom potpeticom, s bezvremenskom bojom i materijalom te upečatljivim dodatkom u obliku remena preko gležnja doista je nosiv godinama, bez obzira na trendove. Usklađeni tonovi čiji monotoniju razbi dodatak crvene na kaputu i suknji cijeloj kombinaciji su dali jednostavnu dozu elegancije.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kožne čizme poput ovih koje nosi J Lo su bezvremenske zahvaljujući svojoj nijanse, silueti i teksturi. Slični modeli u crnoj ili smeđoj brušenoj i običnoj koži mogu se doslovce nositi s bilo kojom modnom kombinacijom, bilo elegantnom ili ležernom. Osim pjevačice nagrađene Grammyjem, zvijezde poput Katie Holmes, Hailee Steinfeld i Zoey Deutch također im ne mogu odoljeti, a često posežu za modelima modnih brendova poput Valentina, Stuarta Weitzmana i Stauda.

  • +4
Trendovi cipela za 2022.: Čizme četvrtastog vrha Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije