jessica alba stil

Ovaj model čizama obožavamo svake jeseni, a sada ih žarko želimo baš u ovoj boji

15.11.2022 u 14:50

Bionic
Reading

Čizme zadebljanih potplata nametnule su se kao snažan trend još prije dvije sezone. Nakon klasičnih crnih modela, zatim modela s potplatom u kontrastnoj boji (s naglaskom na zelenu i crvenu) ove sezone hit model čizama dolaze u svijetloj varijanti. I moramo priznati, izgledaju sjajno

Sezona čizama službeno je stigla, a Chelsea čizme zadebljanih potplata glavna su stvar u kategoriji zimske obuće. Glumica Jessica Alba i vlasnica doista inspirativne modne kolekcije, svojim nedavnim dnevnim street styleom dokazala je da ležerne čizme nisu popularne samo u klasičnoj, crnoj boji. Glumica i majka troje djece koja više od svega cijeni nosive modne komade koji, uz naglašenu praktičnost i izgledaju dobro, pronašla je svoj savršen par sezonskih čizama u chic modelu zdepastih čizama u lijepoj bež nijansi.

U svom izboru Jessica se oslonila na jedan od najvećih trendova cipela sezone. Chelsea čizme nesumnjivo su među najpopularnijim čizmama svake zime, a ova klasika u bež boji vrlo je osvježavajuća i tako privlačna. Za svoj casual, a opet chic dnevni stajling Jessica je spojila bež čizme zadebljanih potplata iz vrlo popularne high street trgovine Mango u kombinaciju sa svijetloplavim džemperom, ležernim hlačama i bež kaputom.

Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Iako za hladnih mjeseci dominira garderoba tamnijih nijansi, što se tiče odjevnih kombinacija u svijetlim nijansama ova sezona donosi bezbroj novih stilskih mogućnosti. Naime, ako priželjkujete moderan izgled, ali se ne želite odreći tako drage udobnosti, ove cipele su savršen izbor.

Bež čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije