NOVI PROLJETNI FAVORIT

Ovaj kombinezon ima podužu listu obožavateljica, a ako ga želite pospremiti u svoj ormar, morat ćete biti brzi

23.02.2021 u 14:18

Bionic
Reading

Svake sezone trendseterice se u obilju trendova 'zalijepe' za nekoliko trendi komada koji ubrzo zatim zarade titulu 'must have' komada sezone. To nužno ne moraju biti skupocjena odjeća i modni dodaci. Štoviše, često se događa da u jakoj konkurenciji pobjedu odnesu pristupačni high street komadi, a upravo je to slučaj i s Mangovim kombinezonom koji ne prestaje privlačiti pažnju zaljubljenica u modu

Kako je pandemija u svijetu sve oštrije 'pokazivala zube', rasla je potražnja za udobnom i ležernom odjećom i obućom. Kao rezultat toga trenirke i pleteni kompleti nikad nisu bili popularniji, a pletivo u svim bojama i oblicima općenito je obilježilo jesen/zimu 2021.

Pleteni kardigani, veste, trenirke i haljine doslovno su preplavili gradske ulice svjetskih gradova, a čini se kako uopće nije bitno za koji se odjevni komad odlučite, dok god se držite pletiva.

Pletivo je neizostavan dio svakog zimskog ormara, no ukoliko se odlučite za odjevne komade u neutralnim, zemljanim tonovima, učinit će vaše stajlinge ne samo toplim, udobnim i lijepim na oko, već im i dati dozu profinjenosti. Jedan takav 'must have' komad u ormaru je i ovaj casual kombinezon s potpisom Manga koji ne prestaje privlačiti pažnju trendseterica.

Modni stručnjaci otkrili su kako pletivo ove sezone neće biti rezervirano isključivo za hladne mjesece pa su brojne zaljubljenice u modu pohrlile u šoping, ne bi li se oboružale pletenim komadima iz proljetnih kolekcija. Ovaj udoban i oku ugodan kombinezon u smeđoj boji odličan je odabir za veći dio godine.

Dovoljno je topal za jesenske i zimske mjesece, pogotovo ako ga uskladite s čizmama i najlonkama, a istovremeno dovoljno ugodan za nošenje i tijekom proljeća. Fino rebrasto pletivo pruža ugodan osjećaj na koži, gumbići s prednje strane olakšat će odijevanje, a kombinezon ima i mogućnost vezanja u struku kako bi naglasili struk i obline.

Osim toga, kombinezon ima i trenutno vrlo popularnu 'Petar Pan kragnu' koja je obilježila protekli Tjedan mode, a možda najveći plus je to što ga možete nositi za sve prigode - od ureda do špice.

Primamljiva je i cijena koja iznosi 549,90 kuna, no ako ovaj hit komad poželite uvrstiti u svoju proljetnu kolekciju, morat ćete požuriti s kupovinom istog, obzirom da je na Mangovom web shopu trenutno dostupan još samo u veličinama M i L.

  • +33
Pletivo iz high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije