DETALJ KOJI SVI VOLE

Ovaj 'dosadan' modni komad sve je traženiji: Dominira stajlinzima modnih ovisnica i s polica trgovina nestaje brzinom svjetlosti

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 22.02.2021 11:29
  • Objavljeno 22.02.2021 u 10:31
tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: instagram screenshot/@:jessicaskye

Posljednjih sezona modni svijet ne krije svoju naklonost klasičnim odjevnim komadima koji uspješno odolijevaju nametnutim trendovima, a jedni od njih nesumnjivo su klasični džemperi s prugastim uzorkom

U posljednjih nekoliko godina sve se više cijene klasični predmeti, otporni na nestalne cikluse trendova. Brojni su faktori koji su pridonijeli ovoj promjeni, uključujući kolektivni napor da se stvori bezvremenski i izdržljiv modni ormar kako bi se usporila potrošnja, a u kombinaciji s pandemijom, sve više ljudi preferira nošenje jednostavne i praktične odjeće kojom se ne žrtvuje udobnost. Pri kupnji nove odjeće danas brojne dame biraju komade koji uspješno odolijevaju trendovima i koji se samim time smatraju modnim saveznicima u ormaru.

Jedan od klasičnih predmeta koji posljednjih mjeseci velikom brzinom uspijeva nestati s polica trgovina su džemperi ukrašeni bezvremenskim uzorkom prugica. Riječ je o odjevnom komadu koji će uvijek biti popularan u proljetnim mjesecima, a osim u klasičnoj plavo-bijeloj verziji, ističu se oni u kombinaciji kremastih nijansi i crne boje, jer ostavljaju luksuzni dojam.

Za novu popularnost prugastih džempera brojni traže krivca u francuskoj modnoj kući Celine, zahvaljujući njenom sada već kultnom modelu sa širokim rukavima i ovratnikom.

Spomenuti model očekivano je zaradio svoje jeftine verzije zahvaljujući poznatim high street brendovima, a nerijetko ih krasi velika kragna ili patentni zatvarač.

  • +3

Prugasti džemperi

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Prugasti džemperi u stajlinzima street style zvijezdi